Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №519 від 22.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Професійне свято

День рятівника

День рятівника

15 вересня на майдані Незалежності у Рівному співробітники Народної служби порятунку “101” провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Демонстрували можливості аварійно-рятувальної техніки та обладнання, гасіння пожежі та порятунок потерпілого внаслідок ДТП. Глядачів розважали учнівські колективи команд “Дружин юних пожежних”, а для дітей були організовані різноманітні конкурси та вікторини.

Цей захід проходив у рамках святкування професійного свята Дня рятівника та 15-ї річниці Міністерства надзвичайних ситуацій України.

Святкуванню передувало урочисте покладання квітів почесної варти Управління до стели загиблих колег вогнеборців та рятівників. Після цього усе дійство перенеслося у центр міста, де для рівнян було продемонстровано виставку пожежної, інженерної та спеціальної техніки. Головними глядачами дійства були діти із різних шкіл, що відгукнулися на запрошення рятувальників. Школярі мали можливість посидіти за кермом службового автомобіля, приміряти костюм вогнеборця і відчути себе справжнім рятувальником.

Найбільше враження справив показовий виступ бійців МНС під час розрізання автомобіля та його умовного гасіння. Не менш цікавою була і виставка піротехніків, в якій вони демонстрували експонати минулих війн з якими доводиться працювати щодня. Після завершення громадської акції на рятувальників чекала офіційна частина святкувань, що проходила у світлиці аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

22.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2011p. 
На головну сторінку