Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №519 від 22.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Скажіть, чи буде продовження серіалу “Бригада”? - запитує Олег із Рівного. - Чи зніматиметься у ньому Сергій Безруков? Будь ласка, опублікуйте фільмо- та серіалографію цього актора.

- Гаразд, Олег, читайте біографію та список робіт цього актора у наступному номері, в т. ч. про його участь в “Іронії долі - 2”. Продовження “Бригади” дійсно знято, але це фільм, а не телесеріал, під назвою “Бригада-2: спадкоємець” - і складається всього лише з однієї частини. Вихід картини був запланований на весну 2011 року, але він ще не випущений у прокат кінотеатрів. (Однак “Бригаду-2: спадкоємець” можна подивитися вже зараз он-лайн в Інтернеті). Надалі, якщо рейтинг цієї драми буде високим - автори планують збільшити кількість серій до чотирьох.

Проте бандита Сашу Бєлого з актором Сергієм Безруковим у цій картині ми не побачимо. Зірковий Безруков не захотів брати участь у цьому проекті, хоча йому пропонували просто приголомшливий гонорар - 25 тисяч доларів за добу. А от Катерина Гусєва від грошей не відмовилася, і буде головною дійовою особою картини разом із сином відомого музиканта Іваном Макаревичем (роль сина Саші Бєлого). Основна сюжетна лінія побудована навколо дітей героїв попередньої “Бригади”. Син головного бригадира повертається до Росії, щоб успадкувати прибутковий бізнес татка. Але не тут-то було! Наші спецслужби і злочинці, як завжди, не дрімають, мріючи урвати все собі.

- Я люблю телесеріал “Повернення в Едем”, - пише рівнянка Люда. - Але Джиллі Стюарт у першій частині фільму (там, де Стефані Грег та Джиллі кинули до крокодилів, вона зробила пластичну операцію, і мстилася своїм кривдникам) дуже відрізняється від Джиллі у другій частині телесеріалу. Скажіть, виконавиця цієї ролі також зробила операцію, наслідуючи Ребекку Гилінг (Стефані)?

- Ні, Людмило, насправді усе простіше. Джиллі зіграли дві актриси. У першій частині роль цієї лиходійки виконала Уенді Х’юз, а в другій частині - неперевершена Пета Топпано.

Пета Топпано (Peta Toppano) народилася 8 квітня 1952 року в Лондоні. Серед її найбільш відомих робіт, які знають російськомовні глядачі - серіали “Бодертаун”, “Школа розбитих сердець”, “Вдома та в дорозі” тощо.

22.09.2011Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2011p. 
На головну сторінку