№522 від 13.10.2011p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Незабаром стартує перше в Україні незалежне дослідження якості м’яса та м’ясопродуктів на підприємствах вітчизняних виробників. У дослідженні беруть участь всі державні контролюючі органи.
До складу експертної групи, що здійснюватиме перевірку м’яса, включено представників Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів (Держспоживстандарт), МОЗ, Державної санітарно-епідеміологічної служби, Укрметртестстандарту, Інституту екогігієни і токсикології, Технологічного інституту молока і м’яса, УкрНДІ “Ресурс”.
Буде досліджено виробничі умови на підприємстві, а також зразки продукції, відібрані безпосередньо на виробництві. Усі дії буде здійснено під наглядом комісії експертів та представників виробника. Дослідження проводитиметься експертами Випробувальної лабораторії хімічно-біологічних і радіологічних чинників Державного науково-дослідного інституту.
13.10.2011 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2011p. На головну сторінку |