Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №525 від 03.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Угода

У Києві - сварилися, у Рівному - договорилися

Поки у столиці чорнобильці штурмом брали Верховну Раду, у Рівному голова облдержадміністрації Василь Берташ та голова обласної ради Юрій Кічатий обговорили умови співпраці з представниками обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану й обласного громадського об’єднання “Союз Чорнобиль”.

Зокрема, Василь Берташ запевнив афганців і чорнобильців Рівненщини, що всі проблеми, які можна вирішити на обласному рівні, будуть врегульовані. За його дорученням юристи вже вивчають можливість фінансування з обласної казни програми підтримки пільговиків краю. Якщо висновок правників буде позитивним, то обласні фахівці розроблять стратегію посилення їх соціального захисту. Водночас губернатор запевнив, що відстоюватиме інтереси краян у столиці та підтримуватиме безперервний діалог із представниками найчисельніших громадських організацій, оскільки від цього залежить дотримання соціальних гарантій понад 350 тисяч чорнобильців, а також 5 тисяч учасників бойових дій на території інших держав, які проживають на Рівненщині.

Насамкінець Василь Берташ та Юрій Кічатий поставили підписи під тристоронніми угодами, в яких задекларована співпраця влади з обласною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану та обласним громадським об’єднанням “Союз Чорнобиль”.

03.11.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.11.2011p. 
На головну сторінку