Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №525 від 03.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- “Скажіть, що сталося із серіалом “Пончик Люся”, який я дивилася на супутниковому телеканалі “Росія-1”? - запитує Алла із Рівного.

- Багатосерійну мелодраму “Пончик Люся” витіснили з ефіру нові серії серіалу “Таємниці слідства”. Канал “Росія” зробив це без пояснення, чим викликав невдоволення глядачів, які чекають продовження серіалу. Рейтинги виявилися такі, що канал у прайм-тайм (час, коли телебачення дивиться найбільше глядачів) катастрофічно пішов на дно. У Москві протягом чотирьох днів показу частка серіалу в середньому не перевищувала 10% аудиторії. Чи покажуть серіал до кінця - залишається незрозумілим.

- “Олесь, які із нових серіалів на ТБ ви порекомендуєте подивитися?” - звертається рівнянка Марія Гулюк.

- Мені здалися цікавими такі прем’єри:

- “ВІСІМДЕСЯТІ” на телеканалі “1+1” - романтична ретрокомедія про пригоди звичайного радянського хлопця Вані - у головній ро-

лі Олександр Якін, який зіграв Рому Букіна у серіалі “Щасливі разом”. Із найбільш відомих зірок назву також Олександра Головіна та Олену Захарову - відому парочку кадета та його викладачки із “Кадетства”.

- “КРАСУНІ В КЛІВЛЕНДІ” - з 12 жовтня на “Новому каналі” - серіал про трьох найкращих подруг, які на шляху із Лос-Анджелеса до Парижу здійснили екстремальну посадку у Клівленд, мешканці якого приймають їх за знаменитих красунь. Перед дівчатами дилема: повертатися у Лос-Анджелес чи залишитися у місті, де їх чекає такий успіх.

- “ЗУСТРІЧНА ТЕЧІЯ” - новий російський серіал про старшого сержанта, якого відправляють у Санкт-Петербург на допомогу місцевій водній міліції, де він намагається заслужити повагу колег. Із 26 жовтня - на ТРК “Україна”.

- “ХОДЯЧІ МЕРЦІ” - американський тс для любителів жахів - помічник шерифа в перестрілці отримує поранення кулею й опиняється у комі. Оговтавшись у лікарні, він помічає, що медперсонал відсутній, проте навколо повно зомбі. Із 30 жовтня на телеканалі “ТЕТ”.

- “ВІДОБРАЖЕННЯ” - особливо цікава російська “мильна опера” для любителів драм та інтригуючих сюжетів. Ув’язненій Кругловій до звільнення залишились лічені місяці, але їй ставлять страшний діагноз. На волі героїню чекає донька і Круглова пропонує іншій ув’язненій - Даші зробити пластичну операцію й... помінятися обличчями, щоб виховати доньку замість неї. З 30 вересня на “Інтері”.

- Другий сезон “ПЛІТКАРКИ” на “Новому каналі” і п’ятий сезон “ІНТЕРНІВ” на “1+1” із 30 жовтня.

Із серіалів також варто подивитися: “Спартак. Кров та пісок” за участю знаменитої Люсі Лоулесс (“Ксена - принцеса-воїн”) на “2+2” та “Беверлі-Гіллз 90210 - нове покоління” із новими обличчями та Робом Естесом!

Ну і наостанок: 5-ий сезон “Сватів” на “Інтері” - минуло 8 років. Максим та Маша Ковальові повертаються із Голландії на рідну Україну. Наскільки вражені свати, коли замість безтурботної Жені вони бачать дівчинку - неформалку із підлітковими проблемами! Дідусі та бабусі терміново беруться за її виховання!

03.11.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.11.2011p. 
На головну сторінку