Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №527 від 16.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Забили до смерті

Забили до смерті

До чергової частини Костопільського РВ УМВС зателефонував житель Костополя. Під час чергової ранкової пробіжки, біля дороги в лісопосадці на околиці міста, чоловік знайшов труп.

До розкриття цього злочину були залучені не лише працівники райвідділу, але й експертно-криміналістична служба УМВС, які також одразу прибули на місце події. Очолив слідчо-оперативну групу начальник УМВС Василь Лазутко.

Міліціонерам вдалось встановити особу загиблого. Ним виявився 79-річний костопільчанин Василь. Судово-медичний експерт, провівши розтин тіла, констатував, що смерть настала внаслiдок перелому під’язикової кістки, перелому рiжки щитовидного хряща, перелому 6-7 шийного вiддiлу хребта, крововиливу на рiвнi шийного хребця, численних ушкоджень та рани голови.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 КК України. Наразі проводиться перевірка, встановлюється коло осіб, котрі можуть бути причетними до вбивства.

- Завдяки вмілим організаторським здібностям мого заступника - начальника кримінальної міліції Геннадія Юрчука та в.о. начальника райвідділу Сергія Гандзелевського вдалось оперативно затримати підозрюваного, - коментує очільник управління Василь ЛАЗУТКО. - Нині 41-річний житель районного центру затриманий за підозрою у скоєнні злочину та перебуває в ІТТ.

Як стало відомо, що він уже мав проблеми із законом - лише у березні звільнився з місць позбавлення волі, де провів аж вісім останніх років. До того ж на кримінальному рахунку чоловіка - судимість за аналогічний злочин, скоєний 1993 року.

Наразі тривають слідчі дії. У справі уже є докази для доведення вини підозрюваного: за місцем його проживання вилучене майно, яке він прихопив з квартири загиблого, а саме телевізор та зброя, тканина, якою він обгорнув тіло, і велосипед, яким перевозив небіжчика.

Безперечно, робити висновки про першопричину злочину зарано. Проте уже відомо, що після спільного розпиття спиртного між чоловіками зав’язався конфлікт, який і призвів до летального наслідку.

Тепер затриманий дає покази слідчому. Проте нічого зі зробленого уже не поверне життя людини.

16.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2011p. 
На головну сторінку