Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №528 від 24.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сміливість

Вік - не вирок

Вік - не вирок

Осінній марафон 61-річної злодійки у Демидівці

До когорти героїнь Некрасова, котрі і “коня на скаку остановят”, і “в горящую избу войдут”, можна сміливо зарахувати і тендітну жительку Демидівки. Молода мама, не розгубившись, кинулась наздоганяти жіночку, яка поцупила з її будинку чималу суму грошей.

“Я зачинилася з грабіжницею в хаті, приїжджайте швидше,” - таке повідомлення в міліції - рідкість. Тож слідчо-оперативна група вже за мить їхала на вказану адресу.

Погожого осіннього дня 24-річна Алла з дитиною та сестрою пішла гуляти селищем. Удома, як завжди, залишилась її бабуся. Як розповість згодом старенька, вона звернула увагу на собачий гавкіт, бо у будинку нікого не було. Зайшовши всередину, вона обдивилась кілька кімнат, не помітивши нічого підозрілого. Однак, щось змусило бабусю перевірити вміст кишень одягу в її кімнаті. 170 гривень, як і не було. Але старенька вирішила дочекатись рідні і пішла господарювати далі.

Коли Алла зайшла до оселі, то побачила переставлені речі, відчинені дверцята шафи, а у куточку кімнати - незнайому їй жінку. На подив господині, незнайомка спокійно і впевнено відповіла, що, вочевидь, помилилася і випадково зайшла до чужого будинку, аби трошки відпочити.

Пояснення непроханої гості було, м’яко кажучи, дивним, тож демидівчанка кинулася до вхідних дверей, замкнула їх на ключ та зателефонувала до міліції. Спритність молодої жінки неабияк спантеличила невідому. Доки власниця будинку пояснювала правоохоронцям ситуацію, та прожогом побігла до вікна та миттєво вискочила на вулицю. Алла стрімголов кинулась за нею. На той час невідома уже дісталася огорожі, висотою понад півтора метри. Не обійшлося без збитків - жінка звалила металеве загородження та помчала вулицею Демидівки. Сусідів, що спостерігали за цією дивною картиною, заціпило. Лише Алла вперто та безстрашно наздоганяла непрохану гостю. На щастя, назустріч їм уже їхав службовий автомобіль з мигалками. Тож, шлях для відступу зловмисниці був перекритий.

Як згодом стало відомо, 61-річна правопорушниця - жінка без постійного місця проживання, до того ж неодноразово судима.

Завдяки миттєвому реагуванню потерпілої, гроші в сумі 1300 гривень, які невідома “наколядувала” у будинку, вдалося повернути.

24.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2011p. 
На головну сторінку