Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №533 від 29.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Комісія

На що підуть гроші?

На засіданні постійної комісії Рівнеради з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю депутати вносили корективи у бюджет міста року, що минає. Обговорили можливі способи отримання дозволів на експлуатацію об’єктів поводження з небезпечними відходами. Також звернули увагу і на парк культури та відпочинку імені Т. Шевченка.

Додатково виділили кошти на програму розвитку дитячого санаторію “Відродження” - 55 тисяч, на підтримку парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка - 75 тисяч, для зубопротезування пільгових категорій населення - 50 тисяч, на молодіжне житлове будівництво - 257 тисяч гривень. Джерелами вищезазначених видатків є невикористані кошти.

На засіданні розглядалися пропозиції про закупівлю нового котла для тресту зеленого господарства, вартістю 85 тисяч гривень. Також підняли питання і про обладнання маршрутних таксі GPS-навігаторами.

- Навігатори будуть придбані власниками маршрутних таксі, а обслуговуватимуться і утримуватимуться за рахунок міського бюджету, для того, щоб отримувати оперативну інформацію про якість надаваних послуг, - розповів начальник міського управління ЖКГ Іван ГЕМА.

Щодо парку ім.Т.Шевченка, то з 2011 до 2015 року тут плануються ремонтні роботи, зокрема, реконструкція тенісних кортів та зміна зовнішнього освітлення.

- Потрібно виготовити проекти реконструкцій приміщень парку, адже будівлі знаходяться у жахливому стані. Теплиці, в яких вирощується розсада для парку, електромережі містечка атракціонів, вони не ремонтовані з тих пір, як встановлені, тому виникають проблеми, - підсумував директор парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка Андрій МОЩАНЕЦЬКИЙ.

Згодом ці зміни затвердили на сесії Рівнеради.

29.12.2011Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2011p. 
На головну сторінку