Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ґвалт!

Неповнолітній домагався восьмирічної

Неповнолітній домагався восьмирічної

Набавившись досхочу у сніжки з друзями, 8-річна Настуня поверталася додому. Хоча батьки були на роботі, дівчина чітко розуміла, що довго на морозі затримуватися не можна. Зайшовши до під’їзду, вона, як завжди, огледілася: мама повсякчас закликала доню бути обачною. Викликала ліфт, натиснула кнопку потрібного поверху. Аж раптом двері кабіни затисли чужу руку...

Невідомий, який опинився поряд із наляканою дівчинкою, зупинив ліфт. Потім у її присутності почав демонструвати своє “достоїнство”. Молодик помітно нервував, адже хтось настирно викликав підйомник. Врешті-решт кабіна почала рухатись і хлопець вискочив щойно відчинились двері на наступному поверсі.

Про вчинення розпусних дій щодо доньки правоохоронцям повідомила мама Насті після того, як повернулася з роботи.

Для встановлення і затримання злочинця за сигналом “Тривога” зібрали особовий склад Кузнецовської міліції. Крім того, до пошукових заходів залучили “беркутівців” та співробітників інших служб апарату обласної міліції.

За орієнтуванням, яке було зроблене зі слів дівчинки, шукали невідомого чоловіка віком 30-33 роки, щодня прочісуючи кожен закуток багатоповерхівок міста, неодноразово показуючи фото перехожим на вулицях...

Оперативно-пошукові заходи тривали п’ять діб, а 4 лютого невідомого затримали. На превеликий подив оперативників, розпусником виявився 16-річний місцевий підліток.

- За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України (“Розбещення неповнолітніх”), санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі, - прокоментував начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Олексій ЛОЗЯН. - Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про його арешт.

16.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку