Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Полювання на »живчика»

Хочеш - не хочеш, зроблю тебе татом!

Хочеш - не хочеш, зроблю тебе татом!

“Вперед, по сперму!” - це гасло стає все популярнішим серед жінок з авантюрними нахилами. Сьогодні розвиток медицини дозволяє прекрасній шахрайці зробити татком будь-якого чоловіка, спроможного мати дітей. Навіть якщо він на це зовсім не розраховував.

У недалекому минулому до банків сперми зверталися винятково жінки, що не можуть завагітніти природним шляхом. Нині все частіше на сейфи з “живчиками” полюють цілком здорові фанатки слави і товстого гаманця. Особливою популярністю користується сперма зірок, хай навіть вони і не належать до мега-класу. Деякі особи спочатку звертаються до банку в надії, що лікарі самі запропонують їм скористатися такими “внесками”. Але персоналу клінік закон забороняє розголошувати, кому саме належить сперма, що зберігається в банку. Не отримавши “зоряний” еякулят законним шляхом, жіночки вдаються до самодіяльності.

Добридень,

я ваш синочок!

Отака пригода сталася із Крісом Кельмі під час гастролей. У Сочі співака взялася переслідувати приваблива, доглянута розкішно вдягнута дама. Якось увечері незнайомка постукала у двері крісового номера… Після того, як усе відбулося, дама зі спермою в роті пішла у ванну кімнату. Криючись, виплюнула сперму в термостат, а потім використала її для штучного запліднення. Новоспечена матуся пообіцяла Крісові, що не нагадуватиме про себе, адже народження дитини було потрібне їй для повного жіночого щастя. У неї вже було майже все - багатий чоловік, розкішний дім, - а тепер з’явився синочок Ілля.

Втім, іншим зіркам не пощастило відбутися так легко, як Крісові. Наприклад, Кирила Немоляєва, соліста групи “Боні Нем”, намагалася ошукати шахрайка-лаборантка, яка знала, чия це сперма і в якому термостаті зберігається. Вона скористалася “натурпродуктом”, зданим артистом у банк, а коли завагітніла, почала шантажувати Кирила. Аферистка вимагала одружитися з нею, або щомісяця виплачувати їй 20 тисяч рублів. Натомість отримала від співака зустрічну пропозицію: вона офіційно відмовляється від материнських прав, дитину всиновлює Кирило, і більше ні він, ні дитина, не бачитимуть аферистку. З тих пір “лаборантка” не давала про себе знати.

Тара та упаковка

Як розповідають фахівці центру планування сім’ї, “мисливиці” за спермою приносять свою здобич бозна у чому - у флаконах з-під ліків, баночках з-під крему, просто у презервативах. Найбільше “продвинуті” пацієнтки купують переносні термостати. Нові амазонки не здогадуються, що у більшості випадків така субстанція непридатна для здійснення їх далекосяжних планів. Адже еякулят без спеціального охолодження в рідкому азоті живе дуже недовго. Безглуздо заморожувати “живчиків” у морозильнику, адже сперматозоїди гинуть від температурного шоку. “Краще б уже тримали у роті, - каже одна з лаборанток, - Незручно, звичайно, втім, умови цілком відповідні - можна зберігати майже добу”.

Винахідливі дівчата не тільки зваблюють претендентів на роль батька, але й здатні скористатися плодами чужого задоволення. Одна спритна панянка не погребувала заради своєї афери використаним презервативом, який поцупила з сміттєвого кошика в готельному номері. Найдивовижніше те, що їй удалося досягти мети. Внаслідок інтимної зустрічі Володимира Асімова з групи “На-На” та його давньої паризької приятельки, завагітніла від поп-зірки дочка прибиральниці: дівчина віднесла до клініки ще тепленький презерватив зі спермою і за 100 франків отримала дитинку.

Доведи, що ти не...

Як запевняють лікарі, використання для зачаття сперми з презервативу дає ефект у 5-6 випадках зі ста. Більшість фірмових презервативів змащені речовиною, яка вбиває сперматозоїди. А от інші способи - зберігання сім’яної рідини в роті і використання термостата - дають жінці майже стопроцентну можливість завагітніти. І хоча запліднення еякулятом, принесеним жінкою, нехай навіть для себе самої, вважається незаконним, довести, що донор не приймав безпосередньої участі у процесі зачаття, практично неможливо.

В нашій країні ситуація з установленням батьківства дуже зручна для викрадачок сперми, навіть одна маленька необережність дає їм шанси примусити чоловіка в судовому порядку не тільки сплачувати аліменти, але й відсудити у нього частину майна і навіть претендувати на спадщину. До того ж не всі “банкіри” наділені незворушністю залізних банкоматів, і при нагоді отримати зиск ладні поступитися принципами. Отже, українським мачо не варто дуже розслаблятися: полювання розпочалося!

27.04.2006Оксана Філіпенко



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку