Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №549 від 26.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Що буде у продовженні серіалу “Спартак”, і чи буде воно взагалі? Хто там зніматиметься?

Ольга

- Наразі є 2 сезони серіалу - “Кров і пісок”, “Помста” і спін-офф “Боги арени” - (англ. Spin-off) - фільм, основними дійовими особами якого є персонажі, що раніше фігурували в первинній стрічці із тематично іншим сценарієм. У ширшому розумінні спін-оффом називають фільм або серіал, сценарій якого чи персонажі були раніше використані в іншому серіалі або фільмі.

Але вже зараз почався кастинг на третій сезон серіалу, куди на роль Юлія Цезаря взяли австралійця Тодда Лезенса, відомого за т/с “Адвокати”, а англійцю Саймону Мереллсу дістався образ одного із найбагатших і найвпливовіших людей свого часу - Марка Ліцинія Краса.

- Що новенького у серіалі “Інтерни”?

Олександр Євгенович, Рівне

- Найцікавішим, як на мене, буде поява в серіалі лідера групи “Руки вгору” Сергія Жукова, який миритиме Лобанова з його колишньою дружиною, бо той (герой Олександра Ільїна) остаточно заплутався у стосунках з жінками. Жуков зізнається журналістам, що любить мирити людей і в реальному житті. Купітман (у виконанні Вадима Демчога) змінить коньяк на більш екзотичні напої. Венеролога, який тямить в алкоголі, не зможе перевиховати навіть рідний батько. Анастасія Кісегач (Світлана Камишова) всерйоз візьметься за Бикова. Він поступиться принципами, і переїде до неї додому. Але в побуті поводитиметься дуже зухвало, що неабияк дратуватиме Настю. До того ж у головного лікаря Кісегач проблеми на роботі: її активно підсиджують. Гліб Романенко (Ілля Глинников) намагатиметься стати хорошим сином і зразковим інтерном. Він живе на одну зарплату, вчиться заощаджувати. Але гламурне минуле дає про себе знати. І лише Філ (Одін Байрон) остаточно й безповоротно закохається, і літатиме у хмарах. На землю його час від часу повертатиме Лобанов - причому найчастіше ударом у ніс.

26.04.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2012p. 
На головну сторінку