Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №550 від 03.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перипетії

Гемі присвятили оду

Зі скаргою на свавілля чиновників звернувся мешканець будинку на вул.Чорновола, 40. Його підвал вже роками стоїть у воді, але на претензії та звернення ніхто не реагує.

Не збиралися його слухати і на сесії міської ради, але чоловік настояв на своєму і таки виступив. Розповівши про проблему, вирішити яку йому не вдається тривалий час - навіть у МНС за допомогою звертався, він продекламував вірш, присвячений начальнику міського управління житлово-комунального господарства Івану Гемі. Це своєрідна подяка мешканців будинку за отримані неподобства, яка закінчувалася такими словами: “Чи буде лад, чи вже не буде, скажи провладний чоловік? Бо не собаки ми, а люди, волаємо не перший рік…”.

Виступ закінчився під гучні оплески присутніх, а представник міського ЖКГ відразу доповів, що воду вже відкачали і наразі працівники Рівнеоблводоканалу шукають місце пориву.

Паралельно із цим депутати від фракції “Свобода” запропонували внести до порядку денного звіт Івана Геми про виконання робіт за минулий рік, а також попросили надати інформацію щодо планів на рік теперішній, адже багато із того, що нині відбувається у комунальній сфері, потребує детального пояснення для мешканців Рівного. Пропозицію депутати не підтримали, а міський голова зазначив, що звітуватиме сам. У який спосіб - пообіцяв визначитися пізніше.

03.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2012p. 
На головну сторінку