Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №557 від 21.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відпочинок

День молоді з ноутбуком та без алкоголю

День молоді цього року обіцяють відсвяткувати весело, енергійно і смачно. Міська влада підготувала для жителів міста насичену програму. Говорять, що задоволеними повинні залишитися всі. Адже заходи, які проводитимуться у місті, розраховані на будь-який смак. Хто полюбляє спортивні розваги, зможе взяти участь у святі “Молоді та спортивні” на майдані Незалежності. А от любителі солоденького зможуть насолодитися морозивом у парку Шевченка.

- Програма, яка запланована на святкування Дня молоді, є насиченою, - розповідає начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій ШЕВЧУК. - Але цього року ми вперше проводимо акцію “Молоді та спортивні”. Це буде дійство, яке складатиметься із шести спортивних конкурсів, а переможець змагань отримає ноутбук.

Не обійдеться цьогорічне дійство і без свята музики та танцю. Окрім того, ще на одній сцені виступатимуть симфонічний оркестр “Бревіс” та ансамбль сучасного танцю “Сузір’я Єдельвейс”, танцівники влаштують для всіх охочих майстер-класи.

- Ми не так часто можемо спостерігати, як на сцені симфонічний оркестр грає сучасні хіти, - розповідає заступник міського голови Галина КУЛЬЧИНСЬКА. - Ми започаткували це дійство в Рівному близько трьох років назад. Цим самим привчаємо молодь до красивих і стильних речей.

Не обійдеться на святі і без сюрпризів, а саме - глядачі зможуть насолодитися неймовірним шоу “Рок-легенди”.

А на літній естраді парку рівняни зможуть послухати неймовірний спів переможців Всеукраїнського фестивалю естрадної пісні “Під небом Рівного”. Також у неділю Палац дітей та молоді запрошує прихильників творчості Майкла Джексона. Там колектив “Лайт Денс Компані” презентує музичний спектакль “MJ”.

Потурбувалася міська влада і про те, щоб свято пройшло без неприємних сюрпризів. А саме заборонила у центрі Рівного продаж алкогольних напоїв із 15 до 22 години.

21.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2012p. 
На головну сторінку