Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №558 від 27.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пікет

Хомку забили гол

Хомку забили гол

Молодь Рівного вирішила підтримувати спорт. Молодих рівнян турбує те, що в нашому місті розвитку спорту приділяється не достатньо уваги. Тому молоді люди зібралися під стінами сесійної зали на пікет, де висловили свою позицію, яким вони хочуть бачити спорт у Рівному.

- Наша організація всіляко підтримує спорт, і нам, молоді, хотілося б, щоб в нашій області він розвивався на належному рівні, - розповідає голова громадського об’єднання “Вболівальники міста Рівне” Іван СОЛОДУХА. - Загалом, ми висуваємо чотири вимоги до міської влади: заміна паркету в ДЮСШ на Фабричній; відновлення футбольної команди “Верес”; реконструкція стадіону “Авангард”; підтримання професійних команд. Передусім нам би хотілося, щоб влада звернула увагу на паркет. Адже наші команди і команди із інших міст мають право і повинні грати у комфортних умовах. Ми розуміємо, що все це вимагає неабияких грошей, та з чогось розпочинати потрібно.

Також керівник громадського об’єднання вболівальників Рівного розповів, що ідея цього пікету виникла після перегляду матчу “Україна-Англія”, саме тоді ж вони й провели марш фанатів. Цими діями молоді рівняни прагнуть звернути увагу міської влади на потреби спорту.

- Ми створимо міжпартійну комісію, яку очолить Олександр Нестерук і намагатимемося вирішити ці питання, - розповідає міський голова Володимир ХОМКО. - Безумовно, весь паркет ми змінювати не будемо, лише частково. Що стосується стадіону “Авангард”, то це питання уже у стадії вирішення.

27.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2012p. 
На головну сторінку