Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №559 від 05.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проблема

Ливарники пішли до губернатора

Ливарники пішли до губернатора

Працівники Рівненського ливарного заводу, які абсолютно не розуміють статусу підприємства, а відтак і свого становища, вимагають погасити заробітну плату за пів-року, зібралися під стінами облдержадміністрації, щоб попросити про допомогу губернатора.

Василь Берташ людей вислухав, хоча про проблеми ливарного заводу знає. Знає про те, що підприємство знаходиться у підвішеному стані - ніби і не банкрут, але не працює. Що люди навіть можуть не виходити на роботу, адже замовлень немає. Що зарплати вони вже не бачать близько півроку, адже востаннє отримували кровно зароблені аж у листопаді минулого. Тож загальна сума боргу за цей час набігла чимала - 3,5 мільйона гривень.

Часта зміна керівництва взагалі внесла повну плутанину, тож працівники навіть не знають до кого бігти зі своїми проблемами.

Відтак останньою надією стали стіни ОДА. І не дарма, адже Василь Берташ ігнорувати пікет не став. Повідомив, вже мав розмову з членом правління ВАТ “Лізингова компанія “Украгроінвестмаш”, який не лише пообіцяв перерахувати гроші на зарплату, але й повідомив, що з 4 липня Рівненський ливарний завод відновлює роботу.

На розширені нараді, яка відбулася відразу після пікету, представники адміністрації заводу підтвердили свої наміри. А щоб згодом не відмовилися від сказаного, Василь Берташ взяв ситуацію на ливарному під особистий контроль.

05.07.2012



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2012p. 
На головну сторінку