Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №239 від 11.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заява

Піддубний помстився?..

5 травня на автогосподарство ОДА здійснили напад 15 осіб в масках та з шевронами працівників підрозділу міліції “Беркут”, зі зброєю, спецспорядженням та спецтехнікою, ними було вчинено відкрите захоплення державного майна – автомобіля “Фольксваген-Фаетон”, який знаходився у гаражі ОДА. Керував операцією заступник начальника обласного УМВС пан Демуров, який повідомив, що виконує вказівку пана Піддубного -– забрати автомобіль “у будь-який спосіб”.

Дії міліції відбувалися без жодного рішення суду. Такий розвиток подій ОДА не могла залишити поза увагою, і вже відреагувала на беззаконня, направивши заяви з проханням про відновлення правопорядку в області до Генпрокуратури, Кабміну та Президента України.

Щодо правомірності використання ОДА автомобіля “Фольксваген-Фаетон”, то у 2005 році постановою КМ з Департаменту ресурсного забезпечення МВС усім ОДА передали по 2 автомобілі. Рівненська облдержадміністрація отримала “Фольксваген-Таурег” та “Фольксваген-Пасат 2,8 Т”. У той же час з балансу Волинського УМВС було знято і передано до Рівненського автомобіль “Фольксваген-Фаетон”. За вказівкою Юрія Луценка, на прохання начальника обласного УМВС Григорія Зарічнюка, цей автомобіль, який на той час мав 90 тисяч кілометрів пробігу і, як машина представницького класу був заборонений для використання обласними УМВС, передали Рівненській ОДА. В обмін же отримали новий “Пасат”, який планували використовувати як автомобіль супроводу. Під час передачі ОДА оформила усі документи, натомість, на “Фаетон” УМВС жодних офіційних паперів не зробила. Таким чином, дії пана Піддубного і ті протизаконні накази, які він дає своїм підлеглим, мають під собою зовсім інше підґрунтя, ніж бажання відновити законність. Це звичайна помста за публічну об’єктивну оцінку його роботи і за прагнення відновити законність і правопорядок в області.

11.05.2006Прес-служба ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2006p. 
На головну сторінку