Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №567 від 06.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Скажіть, будь ласка, де в Інтернеті я можу подивитися бразильські серіали “Дона Бейжа” й “Гелена”?

Жанна

- Серіал “Гелена” в Інтернеті недоступний і в реальному житті ми, на жаль, його навряд чи знову побачимо українською - плівки з українським перекладом на тодішньому УТ-1 стерли, щоб записати нові передачі. А “Дону Бейжу” можна подивитися ВКонтакті - доступно вже 4 серії російською мовою. Втім, простіше це можна зробити, набравши “Дона Бейжа” в пошуку відеозаписів ВКонтакті.

- Олесь, надрукуйте посилання на сайт зірки серіалу “Маргоша” Марії Берсеневої. Як її родичі сприйняли відверту фотосесію актриси для чоловічого журналу?

Ольга, Рівне

- Марія Берсенєва: “Перед батьком мені було ніяково - і тим не менше, коли треба було відібрати фотографії для публікації, показала їх і запитала: “Тату, як чоловік, скажи - добре?” - “Ось ці знімки - так, хороші, а ось ті - не дуже”. Журнал вийшов, я його ховала від Микити, ховала, але якось раз забула на столі. Найсмішніше, що спочатку син мене не впізнав. А коли прочитав ім’я на обкладинці, засумував: “Це ти?” - “Ну, так”. - “А тобі не соромно було в такому вигляді фотографуватися?” Відповідаю: “Малюк, мені зараз соромно перед тобою, а тоді не було, тому що це моя робота. У перерві мене одягали - і ніхто нічого зайвого не бачив”. Помічаю, що підростаючий син дуже переживає за мою цнотливість! (Сміється.)”

Фан-сайт телесеріалу - http://margosha.net/news/

06.09.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2012p. 
На головну сторінку