Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №568 від 13.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

МОТОРОШНА РЕАЛЬНІСТЬ ТА ГАРМОНІЙНА МУЗИКА

- Олесь, розкажіть, будь ласка, про виконавця ролі Евана-расиста із фільму-серіалу “Пила-7”. Чи правда, що його дружина народила двійнят?

Інна, м.Рівне

- Фільм “Пила-7” - це останній сиквел і сьомий фільм серії “Пила”.

Доволі моторошний фільм - в Америці він отримав рейтинг R, що означає “Дітям до 17 років обов’язкова присутність батьків”. В Україні показ фільму у кінотеатрах скасували, згідно з рішенням Міністерства культури України.

Роль Евана зіграв Честер Чарльз Беннінгтон (англ. Chester Charles Bennington; 20 березня 1976, Фінікс, Арізона, США) - американський музикант, вокаліст груп Linkin Park і Dead by Sunrise. Його друга дружина - модель Талінда Бентлі (він одружився із нею 31 грудня 2005 року) 11 листопада 2011 року народила йому двох дівчаток, яких назвали Лілі і Лілія. До того в них народився син Тайлер Лі, і ще вони всиновили двох дітей: дванадцятирічного Джеймі й десятирічного Ісайю.

- Будь ласка, розкажіть, хто автори музики (композитори) у серіалах “Твін-Пікс”, “Спрут” та “Едера”. А також про музику та пісны у телесеріалах “Кадетство” і “Кремлівські курсанти”. Як знайти інші твори цих композиторів в Інтернеті?

Оксана

- Автори мелодій і пісень у серіалі “Кадетство” - це групи “Корни”, “Ранетки”, а деякі пісні виконує Міка Ньютон. Скачати музику із “Кадетства” можна на сайті http://muzofon.com/search.

Композитор “Спруту” - Енніо Морріконе (Ennio Morricone), “Едери” - Амедео Мінгі (Amedeo Minghi), “Твін-Піксу” - Анджело Бадаламенті (Angelo Badalamenti). Ви можете пошукати їх композиції ВКонтакті і на http://www.youtube.com, увівши в пошук ім’я та прізвище улюбленого композитора (латинкою ефективніше).

13.09.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2012p. 
На головну сторінку