Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №570 від 27.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Андрій Грещук - підполковник

Секретар Рівнеради отримав погони. На черговій сесії Рівненської міської ради міський голова Володимир Хомко за дорученням Рівненського військомату вручив Андрію Грещуку погони підполковника. Тож відтепер секретар Рівнеради - підполковник запасу.

Представники “Бу-Ба-Бу” відвідають Рівне

Любителі творчості Віктор Неборак, Юрій Андрухович та Олександр Ірванець зможуть насолодитися неповторною поезією митців у Рівному.

Літературне об’єднання “Бу-Ба-Бу” утворилося ще 27 років тому і до цього часу його основоположники продовжують дивувати читачів неординарністю та новизною своїх творів. За словами самих представників “Бу-Ба-Бу”, останнім часом вони не так часто виступають разом і візит до Рівного стане одним із таким унікальним випадків.

Творчий вечір проведуть в обласному драмтеатрі 30 вересня о 18.00.

Окрім міст України, такі вечори творчості “бубабісти” проведуть у Гданську і Варшаві, у Празі й на кораблі у Середземному морі.

У нас виготовлятимуть сонячні батареї?

Німецькі інвестори та голова облдержадміністрації Василь Берташ обговорили можливе виробництво сонячних батарей у нашому місті. Якщо проект реалізується, то такі батареї виготовлятимуть на базі Рівненського радіотехнічного заводу.

Про суми інвестицій наразі не йшлося, але обидві сторони перемовин зазначили, що сонячні батареї наразі користуються великим попитом.

Якщо все вдасться, то запустити виробництво планують орієнтовно з січня 2014 року.

Купуй своє

Капусту, картоплю, моркву, мед і ще багато різної продукції до Рівного на продаж привезуть сільгоспвиробники з усіх районів області. Ярмарок відбудеться 29 вересня на вулиці Набережна. За словами організаторів, ціни будуть нижчі, ніж на ринку. Окрім продуктів харчування, громадяни зможуть придбати саджанці ягідних культур, а також садово-городній інвентар.

Аналогічний захід має відбутися в Рівному ще й 13 жовтня. А організовує ярмарки обласне управління агропромислового розвитку.

Кращі із кращих

За 12-бальною шкалою оцінили торішню роботу навчальних закладів Рівного. Роботу навчальних закладів аналізували за п’ятьма напрямками: навчальна діяльність, виховна робота, результативність діяльності педагогічних працівників, здоров’я і спорт та публічний рейтинг, тобто, як оцінюють діяльність колективу школи самі учні та їх батьки.

За підсумками загального рейтингу, серед закладів нового типу тобто, гімназії та ліцеї, у трійку кращих увійшли Рівненська гуманітарна гімназія, гімназія “Гармонія” та природничо-математичний ліцей “Елітар”. Серед загальноосвітніх шкіл 1 місце посіла Рівненська ЗОШ№27, а 2 та 3 місця - 12 та 1 школа відповідно. Переможці загального рейтингу отримають сертифікати та грошові нагороди, за перші місця по 30 тис. грн., а за 2 та 3 - по 10 тис. грн.

27.09.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2012p. 
На головну сторінку