Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №571 від 04.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скандал

Провокація №2

Провокація №2

Нинішня передвиборча кампанія, принаймні у Рівному, стає все більш брудною. При цьому автори наклепів та провокацій прагнуть залишитися “у тіні”, а нас - виборців, годують якісно підготовленими фальшивками. У цю середу обласна організація ВО “Свобода” скликала прес-конференцію, де місцевим журналістам показали мішки, наповненні фальшивим тиражем газети “Свобода”, в якій від імені організації розмішені матеріали відверто наклепницького та ксенофобського характеру, бездоказові звинувачення незалежних кандидатів у Верховну Раду по 152 виборчому округу.

За словами адвоката Ярослава Кальки, випуск цієї “газети” є кримінальним злочином. Голова Рівненської обласної організації ВО “Свобода” Олег Осуховський повідомив, що фальшивка була на початку тижня розповсюджена багатотисячним тиражем. Біля п’яти тисяч примірників цього доробку “чорних піар-технологій” були зібрані рівнянами та принесені до місцевих осередків “Свободи” та “Батьківщини”. Вже у середу активісти ВО “Свобода” звернулися до правоохоронних органів Рівненщини з вимогою провести розслідування та притягнути винних до відповідальності.

Нинішня провокація є дуже подібною до тієї, про яку писала наша газета минулого тижня. Тоді тисячі рівнян побачили у власних поштових скриньках “сертифікати Льонокомбінату” та “лист Олега Червонюка”, в якому пропонувалося вкласти гроші у підприємство. Тоді Олег Червонюк доклав чимало зусиль для того, аби пересічні рівняни не стали жертвами політичних шахраїв. Сьогоднішня фальшивка не просто дуже нагадує аферу із “сертифікатами”, а логічно її продовжує. Так, на першій сторінці “псевдо Свободи” розміщений брудний пасквіль на Олега Червонюка, в якому фігурують ті самі “цінні папери Льонокомбінату”.

Автор зустрівся із Олегом Казимировичем і послухав його думку з приводу чергової провокації.

- Я думаю, що ці обидві провокації є частиною одного ланцюга брехні. Відтак, незалежні кандидати сьогодні є дуже небезпечними для тих, хто використовує владу для збагачення. Заробляє мільйони на нас з вами, а у деклараціях про доходи ставить нулі. Моя позиція їм небезпечна, бо я - за чесність. Не соромно жити добре, коли ти заробив гроші власною працею на українській землі. Коли ж вміють жити лише за хабарі та відкати, заробляти на розвалі та руйнації, то тих, хто виступає проти цього, цим панам треба прибирати, бо ми робитимемо усе, аби вивести їх на чисту воду. Через це і з’являються такі наклепи. Я вірю, що можна чесною працею зробити державу квітучою і хочу, аби в це повірили інші. Вони ж хочуть знищити людей праці, бо тоді у них буде змога і далі красти й обманювати. Політичні імпотенти хочуть моєї “кастрації”. Їм нічого не допоможе, бо вони не розуміють, що я йду в політику задля того, аби з неї вимести їх.

Сьогодні жертвою анонімних наклепів став не тільки Олег Червонюк, але й інші люди. Обливаючи брудом мене, поки що невідомі провокатори образили працівників Льонокомбінату, тисячі рівнян, які хочуть, аби наша держава стала заможною, промислово розвиненою країною із багатими та щасливими громадянами. Тішить реакція людей, яких не вдалося ошукати брехунам, які не сміють підписати свої провокаційні “сертифікати” та “газети” власними прізвищами. Рівняни розуміють, що це провокації і на них потрібно адекватно реагувати.

04.10.2012Записав Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2012p. 
На головну сторінку