Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №571 від 04.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На очах у люду

Хочеш жити - віддавай гроші

Як повідомив начальник обласної ДАІ Олександр Семенюк, 25 вересня працівники Державтоінспекції спільно з дільничними інспекторами Млинівського райвідділу міліції затримали осіб, які підозрюються у скоєнні грабежу. Близько 16 години на номер “102” Млинівського райвідділу міліції правоохоронці отримали повідомлення від працівниць кафе “Софія”, яке знаходиться у Млинові, про те, що в одного із відвідувачів закладу невідомі особи забрали гроші у сумі 4 тисячі гривень.

Під час спілкування з потерпілим, 47-річним Святославом, стало відомо, що чоловік повертаючись додому у Демидівський район після роботи, вирішив зайти у кафе пообідати. При собі він мав чотири тисячі гривень, які отримав на роботі. Зі слів потерпілого, до нього підійшло троє невідомих чоловіків, які у цей час також відпочивали у цьому ж кафе. Після вживання оковитої між чоловіками зав’язалася розмова. Як стверджує потерпілий, один із цієї компанії за допомогою електрошокера намагався його вивести з рівноваги. За першою спробою у нього нічого не вийшло. Після використання приладу вдруге, зловмисник наказав потерпілому віддати всі гроші, зі словами: “Якщо хочеш жити - віддавай гроші!”. Святослав злякався і відразу віддав всі гроші, які заробив за два тижні.

Після чого зловмисники швидко сіли в автомобіль і поїхали. Зі слів свідків - це був червоний “Москвич”.

За словами старшого державтоінспектора ВДАІ Млинівського РВ Вадима Валька, під час розшуку даішниками був помічений підозрюваний автомобіль, який рухався на великій швидкості. На вимогу зупинитися водій “АЗЛК-21401” не реагував, а навпаки, збільшуючи швидкість, намагався втекти. Під час переслідування водій легковика створював аварійні ситуації та реальну загрозу для інших учасників дорожнього руху. У селі Маслянка втікача затримали.

За кермом “Москвича” знаходився 51-річний Анатолій, раніше судимий житель Млинівського району та ще один місцевий житель - 29-річний Олександр. Обидва чоловіки знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.

По даному факту порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

04.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2012p. 
На головну сторінку