Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №572 від 12.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

“Київ-Чоп” забрала життя

“Київ-Чоп” забрала життя

Дев’ятого жовтня близько 4 години ранку на автодорозі “Київ-Чоп”, поблизу села Користь Корецького району сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої одна людина загинула та ще четверо отримали поранення різного ступеню важкості.

36-річний водій автомобіля “Мерседес-Бенц” Сергій, житель міста Тернопіль, рухався з боку Рівного у напрямку столиці. За попередніми даними чоловік не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, в результаті чого зіткнувся з автомобілем “УАЗ”, який рухався правою смугою для руху в попутному напрямку. За кермом останнього знаходився 40-річний Леонід, житель Житомирської області.

Коли пасажири та водій “УАЗа” огороджували місце ДТП, водій автомобіля “ІВЕКО” - 45-річний киянин Юрій, який рухався в попутному напрямку, попередньо не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та наїхав на автомобіль “УАЗ”, його водія та пасажирів, що знаходилися поруч. Після чого, пошкодивши дорожнє огородження, водій “ІВЕКО” виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив з’їзд автомобіля у кювет з подальшим наїздом на придорожнє дерево.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля “УАЗ” 36-річний Віктор, що проживав у Житомирській області, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Крім цього, тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримали водії автомобілів “ІВЕКО” та “УАЗ”. Також було травмовано ще двоє пасажирів автомобіля “УАЗ”.

Наразі всі потерпілі госпіталізовані до Корецької ЦРЛ. Ведеться слідство.

12.10.2012

Першого жовтня особовому складу ВДАІ УМВС представили нового заступника начальника ВДАІ УМВС України в Рівненській області - підполковника міліції Ігоря Жуковського, який до цього займав посаду командира роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України в Рівненській області. Попереднього зама - полковника міліції Святослава Морозюка - призначили начальником ВСМ при УМВС.



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2012p. 
На головну сторінку