Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №578 від 22.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Художня гімнастика

“Золота осінь Рівного”, чи є межа досконалості?

“Золота осінь Рівного”, чи є межа досконалості?

17-18 листопада у Рівному в торгово-розважальному центрі “Екватор” відбулося справжнє свято художньої гімнастики, уже вкотре до обласного центру завітала краса і грація не лише з різних куточків України, а й з ближнього зарубіжжя. Адже тут на V Міжнародний турнір із художньої гімнастики “Золота осінь Рівного - 2012” зібралися гімнастки з 43 команд - всього 350 учасниць.

Традиційно організатором цього дійства виступила Школа художньої гімнастики Рівненського міського Палацу дітей та молоді (директор Ірина Первушевська, тренер Марина Болба). На килимі, перевтіленому до невпізнанності одного із залів ТРЦ “Екватор”, змагалися дівчата різних вікових категорій, які своїми виступами не залишили байдужими ні глядачів, ні суддів. Досить потужних спортсменок представили команди з Києва та Львова. Намагалися скласти їм конкуренцію гімнастки з Донецька, Луцька та Сімферополя.

За традицією організатори змагань подбали не лише про грамоти та медалі для призерів змагань, а й забезпечили всіх учасників цінними подарунками та відповідними кубками.

“Золота осінь Рівного - 2012” уже має свій так званий знак якості. Дивує лише одне - чи є межа досконалості, адже з кожним роком турнір проходить все з більшим розмахом, зростає не лише географія учасників, а й їхня кількість, рівень виконавської майстерності гімнасток з кожним роком все вищий.

Організатор змагань, тренер Школи художньої гімнастики Рівненського Палацу дітей та молоді Марина БОЛБА (на фото):

- Якщо говорити про те, який із турнірів було проводити найскладніше, то тут відповіла б така, враховуючи те, що з кожним роком зростає кількість учасників, то відповідно, і змагання проводити все важче і важче. Незважаючи на те, що ми лише за три дні до початку змагань знайшли зал, все вийшло настільки шикарно, що напевно сама доля посприяла, щоб у нас було гідне місце для проведення турніру. Усі відвідувачі “Екватора” йшли до нас, а учасники змагань, відповідно, мали змогу прогулятися торгово-розважальним центром, тобто все вийшло взаємовигідним.

Якщо говорити про рівень змагань, порівнюючи з попередніми роками, то цей турнір безумовно посідає чільне місце. Тому тепер я дуже боюся, що ж робити далі, чи треба продовжувати? Окрім того, в нашому місті вже більшого залу немає, а ми щороку проводимо турнір у новому приміщенні. Отже, потрібно побудувати новий зал, а загалом побачимо, як воно буде.

Через все більшу і більшу кількість команд, рівнянкам все важче вдається виборювати хоча б призові місця. І коли на цих змаганнях вихованки Школи художньої гімнастики Палацу дітей та молоді посіли друге і третє місця, то це вже ми вважаємо неабияким досягненням. Так, третє місце Олени Рудої (2001 р.н.) у вправах з обручем і м’ячем та друге місце Єлизавети Аврамчук (2001 р.н.) у вправах зі скакалкою і м’ячем у порівнянні з попередніми роками виглядають досить скромно, але...

22.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2012p. 
На головну сторінку