Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №582 від 20.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Суд

Скандал навколо АЗС продовжується

Скандал навколо АЗС продовжується

Доля земельної ділянки на Соборній,422 днями вирішувалася у Господарському суді. Про те, що міська рада подала до суду позов на розірвання договору оренди, громада міста дізналася лише напередодні суду.

Мешканці Ювілейного обурені. Виявляється, справа розглядається вже два з половиною місяці, а 17 грудня - останній день провадження, і має бути винесене рішення.

- Нам не повідомляли про розвиток справи, хоча я залишав свій особистий номер телефону і меру, і голові земельного управління М.Парчуку, - зазначив активіст громади мешканців Ювілейного Ярослав ПЕТРУШИН. - Також ми пропонували міськраді в допомогу своїх юристів, але вони до нас не зверталися.

Як повідомила головний спеціаліст-юрист управління земельних відносин міської ради Юлія ГОРЧАК, вона просила надати допомогу юристів, оскільки справа є складною і резонансною, але їй відмовили.

Активісти громадського руху подали письмове клопотання судді Трускавецькому з проханням взяти участь у судовому засіданні в якості третіх осіб, оскільки рішення суду могло вплинути на їх права та обов’язки. Суддя задовольнив клопотання п’яти представників громади.

У зв’язку зі складністю справи, юрист із земельного відділу подала клопотання щодо розгляду справи колегією суддів. Розгляд справи перенесли.

Довідка. Боротьба за дитячий спортивний майданчик на вулиці Соборна,422 триває з квітня 2011 року. У червні торік відбулися громадські слухання, під час яких громада Ювілейного виступила проти такого будівництва. Незважаючи на це, забудовник розпочав будівництво. Після масових акцій протесту, звернень до прокуратури та мера, збору підписів проти будівництва влада таки дослухалася до волі громади і згодилася розірвати договір оренди землі з ПП “Агата”.

20.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2012p. 
На головну сторінку