![]() |
№597 від 04.04.2013p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Абетка здорового харчування
Буряк можна вживати як у сирому, так і у вареному вигляді, але для лікувальних цілей краще використовувати сирий буряковий сік. Важлива умова, сік після віджимання повинен постояти 3-4 години в прохолодному місці, тому що у щойно приготованому соку містяться шкідливі для організму леткі сполуки, які можуть викликати отруєння організму.
Для поліпшення роботи печінки, шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи краще вживати сирий сік буряка, змішаний 1:1 з чистою джерельною водою. Вживати слід по 1-2 ст. ложці за 30 хвилин до їжі 3-4 рази на день.
04.04.2013 | Тетяна ХВИЛЬ |
Рівне-Ракурс №597 від 04.04.2013p. На головну сторінку |