№601 від 03.05.2013p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Абетка здорового харчування
Бруква - дворічна рослина, яка з’явилася шляхом схрещування білокачанної капусти та ріпи, зовні схожа на ріпу, тільки більших розмірів. Бруква сприяє зменшенню набряків (видаляє з організму зайву рідину), завдяки високому вмісту кальцію запобігає пом’якшенню кісткової тканини.
При ожирінні бруква покращує обмін речовин і процес травлення. Її вживають при хронічних запорах і розладах шлунка. Натомість, клітковина небезпечна під час загострення шлунково-кишкових захворювань, тому в цих випадках вживати брукву не можна.
03.05.2013 | Тетяна ХВИЛЬ |
Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2013p. На головну сторінку |