Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №615 від 08.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Стрітбольна ліга FCA

Черговий тріумф “Роботяг”

Черговий тріумф “Роботяг”

Минулої суботи відбувся черговий третій тур стрітбольної ліги. Втретє протистояння стрітболістів проходили на вулиці Черняка ­ на асфальті відносно нового майданчика. Нагадаємо, що в минулому турі найсильнішими серед 13 команд виявилися гравці “ЗМЗК”, очолювані Захожим та Марковим. Цього разу свої заявки подали вже 16 команд, які створили 4 групи по 4 команди в кожній.

У групі “А” без проблем з усіма суперниками з доволі великою перевагою розібралися “Інакші” (Роман, Пантюх, Волошин) ­ 15:8, 15:8, 16:9. Другими фінішували “Бе­Тон” (Симончук, Загородній, Свінтозельський).

До групи “B” знову потрапили два потужних колективи ­ “ППС” (Сачук, Петрук, Процюк) та “Роботяги” (Ворнік, Липін, Чорнолоз). “Роботяги”, які цього разу мали в своєму складі Ворніка, проте без Шемосюка, перший матч проти “ППС” взагалі проводили вдвох. Липін та Чорнолоз не впоралися з більш сильнішими суперниками, у підсумку ­ 3:15 на користь “ППС”. А коли на допомогу підійшов Ворнік, “Роботягам” таки вдалося вийти до фінальної сітки з другої позиції. Не мали проблем в інших матчах і гравці “ППС”, які і посіли перше місце в групі.

Група “С” мала в своєму складі чемпіона минулого туру “ЗМЗК”, який підтвердив свій статус і без жодної поразки вийшов до плей­офф. Другими закінчили груповий турнір гравці “Dream” (Трофімчук, Ошаровський та Іванов).

У четвертій групі “D” лідером виявився новостворений “NWP” на чолі з Сот­ником. Вони обіграли всіх своїх суперників, залишивши позаду фіналіста другого туру “Кракіен”, який зумів вибитися до плей­офф із другої позиції.

Найцікавіші баталії розпочалися вже в матчах на виліт. В 1/4 фіналу “Інакші” переграють “Кракіен” ­ 12:7, а “Роботяги” помстилися “ЗМЗК” за минулий тур, вибивши їх із боротьби за призові місця ­ 11:8. “Бе­Тон” впорався з “NWP” ­ 9:5. А ось заключний матч чвертьфіналу довго пам’ятатиме більшість учасників цього турніру. “ППС” зійшовся з амбіційним “Dream” і навіть не очікував на такий опір суперника. До останньої секунди команди йшли на рівних, і лише наприкінці, коли майданчик, через перебір фолів, залишили Ошаровський та Іванов, один Трофімчук, який залишився на полі бою, не зміг протистояти самотужки “ППС”, які й здобули перемогу в матчі з мінімальною перевагою ­ 15:14.

У півфіналі відбулося протистояння центрових Сачук ­ Роман, і кращим цього разу був Сачук, який вивів “ППС” до фіналу ­ 10:8. “Роботяги” розтрощили “Бе­Тон” і вдруге отримали можливість вибороти першість. Тим часом “Dream”, після важкої поразки від “ППС”, швидко та безболісно нейтралізував “Кракіен” (15:7) та переміг чемпіона минулого туру “ЗМЗК” з мінімальною перевагою ­ 7:6, чим завоював повагу та на цей раз 5 місце. У матчі за 7­ме місце “NWP” остаточно добив гравців “Кракіена” ­ 15:9 і посів заслужену 7­му сходинку в третьому турі. 9­10 місця посіли відповідно “Дикий Захід” та “Діфенс”.

Настав момент істини ­ фінальний поєдинок, в якому знову зустрілися “ППС” та “Роботяги”, повторивши історію першого туру. Цього разу Шемосюк був відсутній у “Роботяг”, і це давало шанс супернику помститися за попередні поразки. Лідируючи на початку поєдинку, “ППС” згодом втратив перевагу завдяки точним триочковим кидкам Ворніка та Чорнолоза, і до останньої секунди напруга лише зростала. Емоції переповнювали обидві команди, адже кожний хотів перемогти, але міцнішими знову виявилися “Роботяги”, до складу яких входять пульсарівці. Неймовірно важка та заслужена перемога з рахунком 13:11 принесла перше місце “Роботягам”, які за це отримали подарунки та 100 очок до загального рейтингу.

Таким чином після трьох турів стрітбольної ліги “FCA” лідирують “Роботяги” (Ворнік, Шемосюк, Липін, Чорнолоз) ­ 260 пунктів, друге місце ­ в “ППС” (Сачук, Процюк, Петрук, Приступа) ­ 200, третю сходинку поділяють між собою “Dream” (Ошаровський, Іванов, Трофимчук, Тищенко) та “Кракіен” (Полюхович, Цюпко, Сакалош, Тлуховський) ­ 170 очок. Четвертий тур відбудеться 10 серпня в суботу на майданчику в Тинному.

08.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2013p. 
На головну сторінку