Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №621 від 19.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Корисні справи

Благодійна вистава

Благодійна вистава

Уже не вперше дирекція Рівненського українського музично­драматичного театру виступає в ролі організаторів благодійних вистав, на яких збираються кошти на лікування людей. Подібні акції уже неодноразово спільно організовували керівники обласного управління міліції та Рівненського академічного українського музично­драматичного театру.

Проте цього разу 14 вересня вона стала чи не наймасштабнішою. Благодійна акція “Поділіться любов’ю”, під час якої актори драмтеатру безкоштовно зіграли виставу “Ревізор”, допомогла зібрати 14 тисяч 300 гривень на лікування 11­річної Анни Максимюк та 16­річної Анастасії Пшевлоцької ­ дітей з родин правоохоронців. Окрім того, рідним пенсіонерів Адама Івановича Яковця та Анатолія Семеновича Гуменюка начальник УМВС України в Рівненській області генерал­майор міліції Василь Лазутко вручив акти про передачу в користування крісел спеціального призначення. За кожний благодійний квиток правоохоронці сплатили по 50 гривень. Таким чином вщент заповнений зал допоміг зібрати майже 29 тисяч гривень.

Директор Рівненського облмуздрамтеатру Володимир ПЕТРІВ зауважив:

­ Наша співпраця з начальником УМВС, генерал­майором міліції Василем Лазутком дає реальні результати. Приємно, що люди в погонах хочуть допомагати іншим. Ми, в свою чергу, завжди підтримуємо їхні ініціативи та радіємо з того, що така робота допомагає іншим боротися з тяжкою недугою.

Начальник УМВС України в Рівненській області Василь ЛАЗУТКО:

­ Ми вже третій рік проводимо благодійні акції. Завдяки підтримці керівницт­ва Рівненського облмуздрамтеатру, збираємо наших пенсіонерів, дружин наших співробітників та проводимо такі заходи, щоб сказати, що міліція не лише розкриває кримінальні правопорушення і займається злочинцями, а й надає посильну допомогу тим, кому це вкрай необхідно. Плануємо провести подібний захід і до Дня міліції. На мою думку, це нормальне дійство.

Колишній співробітник міліції Ігор МАКСИМЮК:

­ Виділені нам кошти ­ це неабияка допомога нашій родині, тому що на лікування дочки щомісяця витрачаємо кілька тисяч гривень. Відверто кажучи, навіть не очікував, що таке можливо. Тому всім хочу висловити щире батьківське “дякую”.

19.09.2013Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2013p. 
На головну сторінку