Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №622 від 26.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Горілка рідніша за матір

Гроші матері - легка нажива

33­річний рівнянин Микола торік у вересні звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Черговою його жертвою стала матір: спершу Микола викрав у неї частину заробітної плати, ще через трохи ­ спустошив кредитну картку…

Микола, відбувши покарання в Катеринівській виправній колонії, не пос­пішав влаштуватися на роботу. Жив на кошт матері, гроші, як правило, витрачав на спиртне. До того ж чоловік перебував на обліку в лікаря­нарколога, оскільки раніше вживав опіоїди. Ще до ув’язнення за невиконання захисного припису він неодноразового притягувався до адмінвідповідальності. Між матір’ю й сином нерідко виникали сварки, однак на шлях виправлення чоловік ставати не поспішав. Спершу Микола, доки матір була на роботі, знайшов у її схованці 300 гривень. Коли за кілька днів гроші закінчилися, почав нишпорити у квартирі в пошуках поживи і натрапив на кредитку, яка була загорнута в папірець з пін­кодом. Після цього кілька днів не мав проблем з грішми, а спиртне знову лилося рікою.

­ Мати Миколи виявила зникнення грошей та кредитки, ­ розповідає державний обвинувач, прокурор прокуратури

м. Рівне Дмитро Корнійчук. ­ У банківській установі Тамара дізналася, що за тиждень син зняв з її платіжної картки 550 гривень. Працівники банку про цю крадіжку готівки з кредитки їхньої клієнтки повідомили правоохоронців. Через це чоловік постав перед судом. Рівненський міський суд кваліфікував дії Миколи за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) КК України та призначив йому покарання в вигляді трьох місяців арешту. Апеляційну скаргу, яку подала матір Миколи, суд залишив без задоволення, вирок про засудження 33­річного жителя обласного центру також залишився без змін.

26.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 26.09.2013p. 
На головну сторінку