![]() |
№622 від 26.09.2013p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Щоб процес готування приносив задоволення, скористайтеся корисними кулінарними порадами, які полегшать вам життя!
• Щоб риба не розвалювалася під час приготування, її потрібно варити невеликими шматочками у неглибокій посудині, а перед смаженням дочекатися, щоб сіль повністю увібралася (1015 хвилин).
• М’яке тісто легше розкачати, якщо накрити його пергаментним папером і розкачувати добре прогрітою качалкою або пляшкою з теплою водою.
• Готуючи страви з квашеної капусти, додайте 12 столові ложки яблучного соку чи компоту з сухофруктів і неприємний запах капусти зникне.
• Лимони добре зберігають у банці, на дно якої насипаний шар солі.
26.09.2013 |
Рівне-Ракурс №622 від 26.09.2013p. На головну сторінку |