Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №622 від 26.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Корисні кулінарні поради

Корисні кулінарні поради

Щоб процес готування приносив задоволення, скористайтеся корисними кулінарними порадами, які полегшать вам життя!

• Бульйон з замороженого м’яса завжди непрозорий. Щоб цього уникнути, треба покласти у каструлю доб­ре вимиту яєчну шкарлупу (краще у марлевій торбинці ­ так її легше видалити, і не станеться нічого страшного, якщо вона випадково розкришиться).

• Щоб риба не розвалювалася під час приготування, її потрібно варити невеликими шматочками у неглибокій посудині, а перед смаженням дочекатися, щоб сіль повністю увібралася (10­15 хвилин).

• М’яке тісто легше розкачати, якщо накрити його пергаментним папером і розкачувати добре прогрітою качалкою або пляшкою з теплою водою.

• Готуючи страви з квашеної капусти, додайте 1­2 столові ложки яблучного соку чи компоту з сухофруктів ­ і неприємний запах капусти зникне.

• Лимони добре зберігають у банці, на дно якої насипаний шар солі.

26.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 26.09.2013p. 
На головну сторінку