Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №623 від 03.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Грабіж

Зазіхнув на 200 гривень

63­річна жителька Рівного, повертаючись в обідню пору з покупками додому, по дорозі зустрілася з 23­річним парубком, якого неодноразово бачила біля свого двору. Зрівнявшись із жінкою, хлопчина раптово вдарив потерпілу кулаком в обличчя, а збивши її з ніг, вдарив кілька разів по голові і вирвав сумку з двома сот­нями гривень, пакет із продуктами та втік. Проте того ж дня його затримали міліціонери.

Пані Лариса вже близько 30 років впевнено ходить цією дорогою додому, район у них спокійний та всі добре знайомі, тому вона ніколи не переймалась особистою безпекою.

­ Коли я виходжу з маршрутки з сумками, зазвичай, мій чоловік мене зустрічає. Але того дня нічого важкого не несла, ­ розповідає потерпіла. ­ Усе сталось настільки раптово та несподівано, що було для мене справжнім шоком. Цього хлопчину бачила раніше, біля мого двору він рвав травичку, казав, що для кролів. У той момент, можна сказати, що відчула на собі руку “професіонала”, адже він знав куди бити.

Міліціонери доклали чимало зусиль, щоб встановити особу зловмисника, навіть зверталися по допомогу до місцевих жителів. Затримали негідника недалеко від місця злочину. Як виявилось, на момент затримання він був умовно засудженим.

­ За частиною 2 статті 186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження, ­ коментує начальник Рівненського міськвідділу, полковник міліції Руслан МЕЛЬНИК. ­ Громадянин, причетний до скоєння злочину, затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасово тримання Рівненського міськвідділу міліції.

03.10.2013Станіслав ПРИМАК



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2013p. 
На головну сторінку