Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №625 від 17.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

Оце так постоялець!!!

У Рівному в одному з приватних будинків на вулиці Остафова наприкінці минулої зими злодій обікрав жительку обласного центру, а за кілька днів ­ її невіст­ку. 30­річний мешканець Гощанського району уже притягувався до кримінальної відповідальності за заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, грабежі та крадіжки.

46­річна Марина, жителька обласного центру, на прохання знайомої дозволила переночувати Володимиру, чоловікові років 30­ти. Жінка не відмовила ще й тому, що молодик пообіцяв заплатити за ночівлю. А коли той поставив на стіл пляшку горілки, Марина швидко організувала вечерю. Цей ритуал повторювався й наступні дві доби. Крадіжку речей та грошей виявила невістка Марини. Недорахувалася коштів і її свекруха, з будинку також зникли й інші речі.

­ У ході досудового розслідування стало відомо, що чоловік не вперше притягується до кримінальної відповідальності. У 2002 році Острозький районний суд за грабіж та крадіжки позбавив його волі на рік і шість місяців. У тому ж році Рівненський районний суд проголосив вирок, згідно з яким він за численні крадіжки отримав ще три роки ув’язнення. Стільки ж за крадіжки, вчиненні повторно, призначив йому Рівненський міськсуд. П’ять з половиною років отримав Володимир у Рівненському міському суді за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкод­ження, вчинені крадіжки та грабежі, поєднані з проникненням у житло. Не встиг чоловік звільнитися з в’язниці, як знову потрапив до поля зору Феміди. За заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкод­ження, вчинені крадіжки та незаконне поводження зі зброєю, Гощанським районним судом Володимир засуджений ще до шести років позбавлення волі. Звільнившись, чоловік вчинив рецидив, обікравши приватний будинок у Рівному, в якому мешкають дві сім’ї, ­ розповідає державний обвинувач Ірина КАРПЮК, старший прокурор прокуратури м. Рівне. ­ Спершу Володимир обікрав ту частину будинку, де проживає 46­річна Марина. Наступного дня добрався до кімнат, які займає її син, невістка і внук, зірвавши з дверей кімнати молодого подружжя навісний замок, щоб потрапити всередину. Власницю будинку він обікрав, поки та спала. З помешкання виніс 200 гривень, одяг, магнітофон, мобільний, годинник, всього родина зазнала збитків на 1200 гривень.

Як повідомили в прес­службі прокуратури м. Рівне, нещодавно в Рівненському міському суді проголошено вирок у цьому кримінальному провадженні. Володимира виз­нано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). У в’язниці він проведе п’ять років і десять місяців.

17.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2013p. 
На головну сторінку