№629 від 14.11.2013p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Осінь 2013 року стала для виноградарів Миколаївщини рекордною. Адже на початку листопада закінчився сезон врожаю, який для працівників Коблево став унікальним уперше за 33 сезони вдалося зібрати і переробити понад 15 тисяч тонн винограду, при цьому зберігши першокласні характеристики ягід.
“Наші виноградники зараз у кращій своїй порі і дають максимальну віддачу. Цього сезону в зборі врожаю брали участь більше 500 працівників”, розповіла Віра Козлівська, голова правління ПАТ “Коблево”.
Уже протягом кількох років фахівці підприємства успішно співпрацюють з провідними італійськими енологами компанії Enofly. Керівник Enofly, винороб міжнародного рівня П’єрджорджіо Берта, особисто координує процес збору та переробки врожаю.
“Близькість моря, м’який клімат і оптимальна кількість сонячних днів на виноградниках дозволяють отримувати ідеальний виноград. А завдяки використанню найсучасніших світових технологій виноробства підприємство виготовляє продукцію європейського рівня”, упевнений П’єрджорджіо Берта.
ПАО “Коблево” уже більше 30 років розвиває одну з найбільш трудомістких і соціально важливих галузей сільського господарства України виноградарство, щорічно забезпечуючи жителів Миколаївщини понад 700 робочими місцями. При виробництві вин використовуються передові європейські технології, а в модернізацію виробництва підприємства тільки за останній рік було інвестовано близько 20 млн. гривень. Завод є бюджетоутворюючим підприємством регіону та здійснює власний вагомий внесок у розвиток вітчизняної виноробної галузі
14.11.2013 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.11.2013p. На головну сторінку |