![]() |
№630 від 21.11.2013p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
• Не використовуйте неспілі, тверді авокадо вони не смачні!
• Щоб авокадо не губив привабливий й апетитний вигляд, розрізану м’якоть плоду, відразу після очищення необхідно збризнути лимонним соком, інакше вона матиме коричнюватий відтінок.
• При покупці карри звертайте увагу на те, щоб приправа була гарної якості. Приправа низької якості призведе до значних втрат гостроти блюда.
• Салат зі спаржі має найбільш витончені й виражені смакові характеристики безпосередньо в період збору спаржі (серпеньмісяць).
• У процесі готування голландського соусу піну, яка утвориться при розтоплюванні вершкового масла, варто обов’язково видаляти, щоб соус вийшов однорідним.
• Мус швидкого готування є відмінною начинкою для невеликих тістечок, кондитерських кошиків і бісквітних рулетів.
• До блюда із хвоста морського чорта з овочами на стіл подають багет й келих рожевого вина.
• Якщо блюдо потрібно приготувати швидко, а у Вас немає свіжих помідорів, можна використати консервовані томати.
• Під час готування різотто, за ним потрібно постійно слідкувати. Як тільки рідина почне закипати, підлийте гарячий бульйон.
• Якщо Ви готуєте шоколадний мус, використайте шоколад вищого сорту.
• Щоб вершки добре збивалися, їх треба остудити, протримавши в холодильнику біля трьох годин при температурі 7°С.
• Щоб квасоля була м’якою, її треба попередньо замочити.
• Піну, яка утвориться при розтоплюванні вершкового масла, варто видаляти, щоб голландський соус вийшов однорідним.
• Щоб бульйон був чистим, добавте не гарячу воду, а холодну або лід.
• Якщо вам потрібно відчистити жир зі сковороди, вимокніть його товстою серветкою.
21.11.2013 |
Рівне-Ракурс №630 від 21.11.2013p. На головну сторінку |