Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №630 від 21.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“Солоденькі ніжки”

або шугарінг в домашніх умовах

або шугарінг в домашніх умовах

На Сході молоді наречені ретельно готуються до свого весілля. І одна з обов’язкових традицій, яка існує з давніх часів і донині, ­ видалення зайвого волосся з усього тіла.

Наречена зобов’язана з’явитися перед своїм нареченим в першу шлюбну ніч гладенькою, як шовк.

Як же вони досягають бездоганної гладкості своєї шкіри? У цьому їм допомагає модна нині процедура ­ шугарінг. Якщо перекласти це слово з англійської, у нас вийде: sugar ­ “цукор” і ring ­ “коло”. А суть шугарінга полягає у видаленні волосся з усього тіла за допомогою цукрового сиропу.

Кажуть, що цей спосіб придумала сама Клеопатра. Спробуйте зробити шугарінг в домашніх умовах ­ адже це практично найбезпечніший спосіб видалення волосся, і до того ж, після звикання, стає практично безболісним.

Шугарінг в домашніх умовах ­ рецепт.

Компоненти для шугарінга в домашніх умовах: 8 ст. ложок цукру, 4 ст. ложки води, 4 ст. ложки лимонного соку.

Всі компоненти гарненько перемішуємо, переливаємо в каструлю, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. Суміш потрібно буде постійно перемішувати, інакше вона може пригоріти. Десь через 15 хвилин маса почне набувати коричневого відтінку і стане пінитися, тоді кришку слід відкрити і проварити цукровий сироп ще хвилин 5.

Після того, як суміш для домашнього шугарінга буде готова, її слід трохи остудити. Візьміть трохи цукрового сиропу в руку, і якщо ви зможете скачати з нього кульку, значить ви все зробили правильно.

Як робити шугарінг в домашніх умовах?

Невелику кількість теплого сиропу наносимо на ті ділянки шкіри, на яких слід видалити волосся і чекаємо, поки суміш трохи охолоне.

Після цього зриваємо карамель проти росту волосся, і насолоджуємося отриманим результатом.

Якщо суміш охолола завчасно, її можна розігріти.

Після того, як ви видалили волосся з усіх потрібних ділянок тіла, змийте залишки цукрового сиропу теплою водою.

Роблячи шугарінг у домашніх умовах вперше, у вас будуть присутні больові відчуття, але згодом шкіра звикне, і ви будете із задоволенням позбуватися від зайвого волосся за допомогою цукру.

Цей спосіб дуже надійний, так як видаляє волосся мінімум на 2 тижні, швидкий і практично безкоштовний.

21.11.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2013p. 
На головну сторінку