Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №633 від 12.12.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжки, грабежі

Іспитового строку - замало

Іспитового строку - замало

За неповних два місяці рівнянин “заробив” собі ще чотири з половиною роки. Але вже не умовних, а в місцях позбавлення волі.

Торік у липні 27­річного Тараса за численні крадіжки та грабежі, вчинені в обласному центрі, засуджено до 4 років позбавлення волі. Щоправда, суд звільнив його від відбування покарання терміном на 2 роки. Однак уже за порогом Рівненського міського суду чоловік взявся за старе і за два місяці вчинив низку крадіжок і грабежів у рідному місті.

Нову кримінальну епопею Тарас розпочав із магазину “Секонд­Хенд”, що неподалік центрального продовольчого ринку. Чоловік взувся в кросівки, залишивши на прилавку свої зношені туфлі, й вибіг із магазину. Спроби продавця наздогнати спритника виявилися марними. Того ж дня Тарас обікрав в аптеці пенсіонерку: жінка залишилася без гаманця.

­ Часу чоловік не гаяв і майже щодня вчиняв кримінальні правопорушення, ­ розповідає старший прокурор прокуратури м. Рівне Ірина Карпюк, яка підтримувала державне обвинувачення в суді. ­ Неподалік супермаркету “Наш край”, що на вулиці Дарвіна, Тарас зірвав зі студентки золотий ланцюжок з двома підвіс­ками, які одразу ж збув за 200 гривень незнайомому азербайджанцю. У продавця магазину “Світ квітів” він викрав мобільний телефон. У касі магазину “Імператор” Тарас поживився тисячею гривень. Позбулися мобільних телефонів кілька продавців на ринках “Дикого” та “Андріївському”. Перебуваючи в магазині “Автозапчастини” на вулиці Білякова, він викрав акумуляторну батарею вартістю 625 гривень. Також чоловік обікрав гаражне приміщення в будинку на вулиці Грушевського. Звідки виніс електроінструменти та акумуляторну батарею на загальну суму понад 1500 гривень. До затримання Тарас ще встиг пробратися на один з балконів багатоповерхівки на вулиці Буковинській, там також вкрав два акумулятори.

Нещодавно Рівненський міський суд завершив розгляд справи. Тараса визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 2, 3 ст. 185 (крадіжка) і ч.2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки 6 місяців.

12.12.2013



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2013p. 
На головну сторінку