Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №640 від 23.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Порятунок

Дільничний врятував життя трирічному малюку

Дільничний врятував життя трирічному малюку

Побачивши дитину посеред дороги, правоохоронець, ні на секунду не замислюючись, кинувся рятувати життя малюку, в напрямку якого рухався автомобіль.

Дільничний якраз повертався до опорного пункту, коли побачив дитину на проїжджій частині дороги. Потрібно було миттєво прийняти рішення, щоб врятувати дитину. Єдиний вихід ­ ризикувати своїм життям. Міліціонер кинувся на дорогу, схопив хлопчика та відскочив із ним на узбіччя.

­ Я послизнувся і впав на бруківку, а автомобіль, який ледве не наїхав на маля, поїхав далі, ніби водій нічого й не помітив, ­ говорить дільничний інспектор Рівненського МВ УМВС капітан міліції Микола Пирог. ­ За кілька секунд страшна небезпека була позаду. Хлопчик злякався і плакав. Спочатку навіть не міг сказати, як його звати.

Правоохоронець заспокоїв 3­річного Костю і забрав до опорного пункту. Уже коли були в теплому приміщені, хлопчик почав розповідати, що пішов із татом та сестричкою до магазину, де й загубився.

Близько двох годин правоохоронці розшукували батьків. А малюк в цей час дивився мультики, їв бутерброди та солодощі, якими його пригощали правоохоронці.

­ Ми дякуємо капітану міліції за те, що врятував нашого сина, ­ говорить тато хлопчика, ­ якби не він, нам навіть страшно подумати, що могло б статися з нашою дитиною.

Сльози матері, слова вдячності батька, теплі обійми Кості, радість в очах правоохоронця, який, ризикуючи власним життям, врятував хлопчика ­ ось таким був хепі­енд цієї історії.

23.01.2014Надія ЮРЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 23.01.2014p. 
На головну сторінку