Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №642 від 06.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заява

Обрання Михайла Кириллова головою Рівненської облради - це спільна перемога демократичних сил області

Беззаперечно, зміна провладного керівника обласної ради на представника опозиційної партії ВО “Батьківщина” ­ це позитивний результат мирного протистояння і вагомий крок виходу з політичної кризи в області.

Сподіваємося, що нинішні можновладці зрозуміли, що узурпація влади заради власного збагачення, нехтування інтересами звичайних громадян веде до росту протестних настроїв в суспільстві, до революційного вибуху. Ми віримо, що з приходом до влади молодого, амбітного політика, місцеві громадські активісти отримали змогу контролювати діяльність як обласної ради, так і обласної адміністрації. А це дуже необхідно для побудови чесного громадянського суспільства.

Ми не раз заявляли, що влада в державі має належати українському народу. І лише народ, відповідно до Конституції України, здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Відрадно, що Рівненщина першою з областей почала цю норму головного документа країни втілювати в життя.

Обрання Михайла Кириллова головою обласної ради ­ це перемога не окремої політичної сили, це перемога Майдану, опозиційних сил, кожного з тих, хто вимагав кращого майбутнього для нашої країни.

06.02.2014Прес­служба РОО ВО “Батьківщина”



Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2014p. 
На головну сторінку