№642 від 06.02.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
• Чим довше місити тісто на медівник, тим краще воно підростає під час випікання.
• Готуючи млинці, у борошно слід додавати підсолену воду, щоб не було грудок.
• Якщо збивати білки в алюмінієвому посуді вони посіріють.
• Якщо печете пиріг з фруктами, то тісто слід посипати білими сухарями, а тоді вже класти фрукти – сухарі вберуть вологу.
• Сир довше зберігатиме свіжість, якщо помістити його в закритий посуд, і додати до нього трохи цукру.
• Якщо сир кислий, його слід залити на годину молоком і перемішати, після чого добре віджати. Це можна повторювати, поки сир не набере приємного запаху і смаку.
• Відварені макарони будуть смачніші, якщо після обсушування їх трохи підсмажити.
• Відварені овочі краще чистяться, якщо їх одразу полити холодною водою. Овочі не можна вимочувати у воді, тому що вони втрачають багато цінних поживних речовин.
06.02.2014 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2014p. На головну сторінку |