Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №644 від 20.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

Голова Рівненської облради закликав правоохоронців стати на захист людей

Те, що відбувається сьогодні в Україні - це катастрофа, до якої призвела влада. Це приниження нашої людської гідності та патріотизму. Гинуть та страждають мирні люди від рук тих, хто має їх захищати. Таку думку у своєму зверненні до всіх жителів Рівненщини висловив голова облради Михайло Кириллов.

Звертаюсь до всіх жителів Рівненщини.

- Те, що відбувається сьогодні в Україні - це катастрофа, до якої призвела влада, - говориться в зверненні. - Це приниження нашої людської гідності та патріотизму. Гинуть та страждають мирні люди від рук тих, хто має їх захищати. Я звертаюсь до правоохоронців та військових Рівненщини: згадайте свою присягу і своє завдання. Станьте на захист людей, своїх рідних, близьких, друзів і своїх земляків. Сьогодні важкий час і потрібно забути взаємні образи та партійну приналежність. Потрібно пам’ятати, що ми всі - громадяни України, і наша країна в небезпеці. У цілодобовому режимі працює інфоцентр 80(68)6197307. Ми готові підтримати наших співгромадян, наші лікарні готові надати медичну допомогу постраждалим.

Я прошу не піддаватись на провокації і утриматись від самосудів. Ми маємо зберігати холодний розум та гаряче серце, - такими словами завершує свою заяву голова облради Михайло КИРИЛЛОВ.

Лікарі готові допомагати мітингувальникам

Член Рівненського міськвиконкому, лікар-хірург Андрій Бортнік, повідомив, що з лікарні на вул. Мірющенка до Києва вирушають машини швидкої допомоги, обладнані усім необхідним. Рівненські лікарі готові допомагати мітингувальникам та забрати, у разі потреби, поранених до Рівного. Зі свого боку лікарі обіцяють, що люди в Рівному будуть в безпеці. Вони не допустять нікого із правоохоронців до лікарні. У разі потреби, кажуть лікарі, поранені можуть напряму звертатися у хірургічне відділення міської лікарні.

Регіонал подав заяву на вихід з фракції “Партії регіонів”

Нардеп з Рівненщини, член Народної партії України Юрій Благодир оприлюднив заяву про вихід з фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

“Подав заяву на вихід з фракції “Партії регіонів”. На жаль, з запізненням. Все на щось сподівався”, - прокоментував нардеп Юрій Благодир.

Заява тридцяти двох

33 депутати зареєструвалися на позачерговій сесії Рівнеради. 32 з них підтримали проект рішення щодо ситуації в країні. Текст проекту рішення зачитав секретар Рівнеради Андрій Грещук.

У заяві депутати Рівнеради закликали рівнян приєднатися до все­українського страйку. Депутати також звертаються до Президента з вимогою зупинити силовиків і провести мирні переговори; до військових - не використовувати зброю. Також вони засуджують сепаратистські заклики до розколу країни. У зверненні до Президента депутати Рівнеради вимагають підготувати акт амністії щодо всіх учасників протистояння та оголосити дострокові вибори президента і Верховної Ради. Окрім цього, депутати рекомендують закладам громадського харчування 19-21 лютого заборонити продаж спиртного.

20.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 20.02.2014p. 
На головну сторінку