Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №646 від 06.03.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Нова влада - перші кроки…

Нова влада - перші кроки…

Дуже цікавим видовищем є сьогодні цитадель рівненської обласної влади ­ будівля ОДА. Мало що в його приміщенні нагадує про недавні штурми та протистояння. Хіба лише закриті фанерою і плівкою розбиті скляні двері та розгублений міліціонер у фойє. В усьому іншому ­ ніяких зовнішніх слідів революції. Хоча ні. Працівники ОДА та обласної ради якісь похнюплені, що особливо кидається у вічі на тлі веселих та енергійних представників революційних сил, яких у “білому домі” стає все більше.

Так чи інакше, а життя в центрі обласної влади потроху повертається в нормальне русло, і вже після першої “мирної” сесії обласного парламенту кореспондент газети “Рівне Ракурс” поспілкувався з депутатом обласної ради від “Батьківщини” Аллою ЧЕРНІЙ.

­ Алло Леонідівно, як пройшла сесія?

­ Спокійно, конструктивно, в доволі діловій атмосфері. Питання попередньо обговорювалися в комісіях, і тому їх було доволі просто приймати. У цілому все більше обласна рада відходить від політичної боротьби і все більше займається питаннями життєдіяльності області.

­ Якою є доля делегованих повноважень?

­ Частину їх рада залишила собі. Це стосується насамперед керівництва комунальним майном, частина повноважень, я вважаю, повинна бути в обласній адміністрації.

­ Чи не станеться так, що почнеться боротьба між губернатором та головою ради за вплив на Рівненщині, тим більше, що вони представляють різні політичні сили?

­ Справді, Михайло Кириллов ­ член “Батьківщини”, а Сергій Рибачок ­ “Свободи”, але наші політичні сили разом боролися із режимом Януковича, були єдині в прагненнях зробити життя простих українців кращим, а державу ­ справедливою, і тому, я вважаю, що протистояння між двома керівниками області є неможливим. Сьогодні новій владі дістався такий величезний “спадок” проблем, що тільки єдиною командою вона зможе їх подолати.

06.03.2014Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2014p. 
На головну сторінку