Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №646 від 06.03.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини звідусіль

Зустріч міської влади з представниками посольства Франції в Україні

28 лютого в приміщенні виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулася зустріч секретаря Рівнеради Андрія Грещука з першим секретарем Посольства Франції в Україні Жюлі Фор та аташе з питань співробітництва, координатором фундації „Альянс франсез” в Україні Марі-Аннік Дар.

Також на зустрічі були присутні директор фундації „Альянс франсез” міста Рівного Надія Чумак та начальник відділу міжнародних зв’язків міськвиконкому Олена Петрів.

Метою зустрічі було обговорення існуючих напрямків співпраці.

Відміна пільг народним депутатам

Народний депутат від 154-го виборчого округу Валентин Королюк проголосував “за” законопроект №1075, яким скасовуються пільги народним депутатам України.

- Казна порожня, країна розграбована. Реформи будуть болючими, і це слід визнати, до цього треба готуватися. “Покращання життя вже сьогодні” закінчилось, не почавшись. Популізму більше не буде, - зазначив народний депутат.

За словами Валентина Королюка, в першу чергу народні депутати, загалом вся влада повинні почати ці реформи з самих себе, обмежуючи видатки.

- Закон про скасування пільг народним депутатам прийнято. Ми це обіцяли, йдучи на вибори. Я проголосував “за”, - повідомив Валентин Королюк.

Також народний обранець у коментарі запевнив, що проголосує за скасування депутатської недоторканності.

Прес-служба народного депутата Валентина КОРОЛЮКА

У ПриватБанку введені тимчасові обмеження на зняття готівки в банкоматах

1. Фізособи, юрособи зняття особистих коштів в банкоматах: до 1000 грндень.

2. Фізособи, юрособи кредитні кош­ти: тимчасово не доступні як готівку, так і безготівкові.

3. Карти інших банків: у банкоматній мережі ПриватБанку обслуговуються в усіх регіонах України, окрім Криму.

4. Безготівкові перекази і розрахунки картками за рахунок особистих коштів у торговельній мережі: без обмежень.

Тимчасові обмеження на отримання готівки в банкоматах, введені ПриватБанком, є раціональним рішенням в нинішній ситуації і забезпечують можливість всім клієнтам зняти готівку і обмежити незаконний обіг готівкових грошей, у тому числі і ті, які використовуються, для підривної діяльності на території України.

- В умовах геополітичної нестабільності і численних провокацій у ряді регіонів України з боку зовнішніх сил, обмеження отримання готівки дозволить отримати вільний доступ до готівки всім клієнтам, незалежно від розміру доходів і заощаджень, - зазначив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег ГОРОХОВСЬКИЙ. - Також тимчасове обмеження готівкового обігу необхідно для припинення отримання коштів в Україні силами, що працюють на дестабілізацію обстановки.

Як зазначили в банку, всі банкомати регулярно інкасуються за звичайним графіком. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи в режимі пікових навантажень. Обмеження не поширюються на безготівкові розрахунки за картками за рахунок особистих коштів.

06.03.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2014p. 
На головну сторінку