Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №652 від 17.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Шоколадно-кокосовий брауні

Шоколадно-кокосовий брауні

Інгредієнти: На кокосовий шар: 200 г кокосової стружки, 300 г згущеного молока, 2 яйця. На тісто: 3 яйця, 70 г какао, 200 г масла, 80 г борошна, 180 г цукру, 200 г шоколаду чорного.

Приготування: готуємо кокосовий шар: для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо кокосовий шар, розрівнюємо і відставляємо на сторону. Беремо форму 20х10 см.

Готуємо тісто: у мисці змішаємо вершкове масло і шоколад. Розтопимо його на водяній бані (виходить досить рідка шоколадна суміш). Відставляємо, щоб трошки охолола. В іншій мисці збиваємо яйця і цукор - до світлої пишної маси. Додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Добре перемішуємо. В окремій мисці змішуємо борошно і какао. Додаємо яєчно-шоколадну суміш. Знов все перемішуємо. Викладаємо тісто на кокосовий шар і розрівнюємо. Випікаємо в розігрітій до 180 0C духовці 30-35 хвилин. Охолоджуємо у формі. Потім виймаємо і ставимо у холодильник на 2-3 години. Так його легше буде розрізати. Смачного!

17.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2014p. 
На головну сторінку