Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №653 від 24.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оздоровлюємося!

Здорові ноги - здоровий організм

Здорові ноги - здоровий організм

У салоні-магазині “Happy Dream”, що на вулиці Петра Могили, 9, працюють справжні професіонали, люди, які знають свою справу. Консультанти салону-магазину - згуртована команда, яка постійно відточує знання в сфері здоров’я. Їхнє завдання - донести повну інформацію про здоров’я та користь від германієвої кераміки.

Відвідування салону та консультації - безкоштовні. За недовгий час існування салону тисячі людей скористались можливістю поправити своє здоров’я, покращити самопочуття і підвищити життєвий тонус. Багато клієнтів вже переконалися в сучасному ефективному комплексі оздоровлення і профілактиці, придбавши германієві масажери для ніг, теплові і лазерні килими для використання в домашніх умовах.

Ось і зараз у салоні-магазині чергова акція. Компанія “HAPPY DREAM” пропонує германієву масажну платформу HM-732, яка поєднує в собі контрастну терапію з дією точкового масажу. Щоб дізнатися про цей масажер кореспондент “Рівне Ракурса” поспілкувався з консультантом салону-магазину Раїсою Андрощук.

- Масажер для ніг допоможе вам повернути молодість усьому організму і легкість ногам та ході. Адже здорові ноги - здоровий організм. Поки ходиш - здоровий, тому що на стопі у людини - велика кількість біологічно активних точок. Практично всі внутрішні органи пов’язані з ними, тому під час звичайної ходи стимулюються всі ці точки, діючи при цьому на серце, шлунково-кишковий тракт, нирки, печінку і т.д.

Під час використання платформи “Happy Foot” відбувається дія на нервові закінчення на ступнях, і завдяки цьому раніше неактивні внутрішні органи починають активно працювати і зміцнюватися.

Ліва частина платформи гаряча: для термотерапії, права - холодна. Термотерапія покращує капілярний кровообіг, холодна терапія викликає скорочення кровоносних і лімфатичних судин, тим самим роблячи їх більш еластичними. Це прекрасний спосіб профілактики атеросклерозу нижніх кінцівок, варикозу, тромбофлебіту та цукрового діабету. Також така терапія сприяє виведенню шлаків з організму, формуванню якісної крові, допомагає позбутися від судом у ногах та наслідків защемлення седалішного нерву і різних інших захворювань, що виникають через поганий кровообіг.

Поверхня апарату “Happy Foot” (Щасливі ноги) виконана у вигляді масажних пірамідок германієвого ельвана, які концентрують енергію в одну точку і передають її на ступні. Корисна енергія, що утворюється з негативно заряджених іонів і біорезонансного інфрачервоного тепла, проникаючого до 7 см в глиб тіла, і цілеспрямовано впливає на хвору область, тим самим відновлюючи її.

Окрім акції з продажу і демонстрації германієвої масажної платформи HM-732, в салоні-магазині паралельно пропонується пройти капіляроскопію нижніх кінцівок, яка є одним із допоміжних діагностичних методів дослідження.

Більш детально про цей вид діагностики кореспонденту “Рівне Ракурса” розповіла консультант салону Олена Засмоліна.

- Капіляроскопія - метод візуального дослідження капілярів in vivo - капіляроскопія нігтьового ложа. Дослідження проводять за невеликого збільшення мікроскопу (х12-40), об’єкт спостереження дистальний ряд капілярів нігтьового ложа. Застосування невеликого збільшення значно розширює поле зору, що дає можливість дослідження не тільки окремих капілярів, але й капілярної сітки даної ділянки в цілому. Вибір для дослідження нігтьового ложа визначають характерним розміщенням капілярів на цій ділянці.

Якщо капіляроскопія показує, що у людини поганий стан судин, на допомогу приходить германієва кераміка з її оздоровчими властивостями. Кожна клітина завдяки германію насичується киснем і виробляє достатньо енергії для того, щоб покращилася робота обмінних процесів. Кров, насичена киснем, стає більш рідкою і легко рухається по кровоносних судинах, тим самим покращуючи роботу серця і головного мозку.

24.04.2014Георгій Павловський

Вам потрібні ноги… без варикозу, артрозу, тромбофлебіту, трофічних язв, подагри? Вирізайте купон і гайда до салону!!!



Рівне-Ракурс №10 від 24.04.2014p. 
На головну сторінку