Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №656 від 15.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заради майбутнього

Немеркнуче світло Перемоги.Місячник оборонно-масової роботи на Рівненщині

Немеркнуче світло Перемоги.Місячник оборонно-масової роботи на Рівненщині

Рівненська обласна організація Товариства сприяння обороні України завершує проведення Місячника оборонно-масової та військово-патріотичної роботи з нагоди 69-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. У багатьох заходах, що відбулися у його рамках, активну участь взяли районні й міські організації та спортивно-технічні школи і клуби оборонного товариства, голови первинних організацій ТСО України - викладачі шкільного предмета “Захист Вітчизни”, представники місцевої влади, військкоматів та ветеранських організацій.

Протягом місяця Рівненська міська організація ТСО України нагадувала усьому місту про важливість виховання молоді у дусі любові до Батьківщини та очолювала проведення заходів військово-патріотичного спрямування. Так, за сприяння органів влади, ветеранських організацій та військових проводилися різні огляди-конкурси, змагання, уроки мужності, години пам’яті, зустрічі з учасниками Великої Вітчизняної війни, відвідування військових частин.

Зокрема, 15 квітня майже 500 рівненських школярів, що є членами первинних організацій ТСО України, побували в гостях в окремому розві­дувальному батальйоні 13-го армійського корпусу. Про цю екскурсію для майбутніх захисників Вітчизни домовився з командуванням військової частини голова Рівненської міської організації ТСО України Володимир Дмитрук. Розвідники показали школярам військову техніку і все своє спорядження - від бінокля до гранатомета. Захоплені учні щиро дякували військовикам.

Напередодні Дня Перемоги працівники Рівненської автошколи Товариства сприяння обороні України на чолі з директором закладу, депутатом обласної ради від ВО “Батьківщина” Юрієм Богдановичем спільно з головою Рівненської обласної організації ТСО України Сергієм Кошиним поклали вінок до пам’ятника радянським воїнам, партизанам і підпільникам, які боронили українську землю від страшного ворога, жертвуючи власним життям заради світлого майбутнього.

Шістдесят дев’ятий раз відзначають українці звільнення України та Європи від “коричневої чуми”. І вперше за 69 років це відбувається в умовах війни. “Хай і неоголошеної, але справжньої війни, яку веде російський режим проти України”, - зазначив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк у своєму зверненні з нагоди Дня Перемоги.

15.05.2014Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.05.2014p. 
На головну сторінку