Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №656 від 15.05.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Суперкубок України серед ветеранів

До столиці - з оптимізмом…, а назад - без омріяного трофею

“Славія” (Рівне) – “Ветеран” (Кривий Ріг) – 0:3 (0:0) Справжнім розчаруванням для клубу став результат матчу за Суперкубок України серед ветеранів старше 35 років. До столиці, де мала відбутися гра наших земляків проти криворіжців, рівняни їхали у повній боєготовності. Додавало оптимізму і те, що минулого року “Славія” вже двічі перемагала “Ветеран” в рамках чвертьфіналу Чемпіонату України.

Столиця зустріла рівненських ветеранів дощем, який не припинявся протягом усього матчу, і це дещо зіпсувало футбольний настрій, але футбол відбувається за будь-якої погоди. Матч за Суперкубок мав відбутися на стадіоні імені Баннікова. Рівненські футболісти перед матчем не оминули нагоди провести фотосесію як на стадіоні, так і в серці українського футболу “Будинку футболу”, де отримали можливість потримати в руках найбільші в історії України футбольні нагороди.

На початку поєдинку обидві команди не форсували подій та переважно “катали” м’яч на своїй половині поля. У стартові хвилини “Славія” спромоглася на кілька перспективних небезпечних атак, але довести їх до логічного завершення так і не змогла. Криворіжці також “огризалися”, але протягом тайму можна згадати лише один небезпечний випад суперників, проте в цьому епізоді дуже вдало зіграв Андрій Левчук.

Після першого тайму, здавалося, ніщо не віщує біди, навіть коментатор на стадіоні оголосив про те, що в разі нічиї переможець визначатиметься у серії післяматчевих пенальті. Але вже на третій хвилині другого тайму грубо помилилися рівненські оборонці, і криворіжці відкрили рахунок - 1:0. Гравці “Славії” намагалися активізуватися в нападі і відновити статус-кво, але по-справжньому гольових моментів їм створити так і не вдавалося. В одній з атак Олександр Колос та Андрій Давидюк так загралися в пас, що замість того, щоб бити по воротах, останній потрапив в офсайд, і перспективний момент було змарновано. Майже одразу оборона “Славії” вдруге грубо помилилася – 0:2. А згодом до сітки воріт Левчука влетів і третій м’яч. Отож, у підсумку рівняни залишилися без омріяного трофею.

15.05.2014Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 15.05.2014p. 
На головну сторінку