№250 від 27.07.2006p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#30 липня - День працівників торгівлі
День працівників торгівлі – свято чи не для найбільшої частини працюючих рівнян. Напередодні професійного свята кореспондент “РР” зустрівся з молодими підприємцями, керівниками мережі гастрономів “Від і До”.
- Перший магазин мережі гастрономів “Від і До” відкрився в Рівному 13 жовтня 2004 року, - розповідає генеральний директор Андрій ПИСАРЧУК. - Відтоді пройшло лише два роки, - вік, як кажуть, дитячий. Втім, ми впевнено тримаємося на ногах і крок за кроком йдемо назустріч нашим покупцям.
А наші покупці – це, перш за все, люди середнього достатку. Ті, хто заходить у гастроном після роботи, щоб купити найнеобхідніше, хто не має багато часу, щоб шукати потрібні товари в різних торгових точках по всьому місту. Це жителі прилеглих кварталів: пенсіонери, яким важко іноді пройти зайвих кількасот метрів у спеку чи ожеледицю, молоді мами, що не можуть надовго покинути свого малюка самого. Серед них такі, що приїздять на авто, щоб отоваритися на цілий тиждень, – скоріше виняток, ніж правило. Тому й розташовані наші гастрономи у зручних місцях: біля зупинки громадського транспорту, як той, що на вул. Соборній, 338, або просто на першому поверсі житлового будинку, як на вул. Шухевича, 10 та просп. Князя Романа, 4. Розклад роботи намагаємося прилаштувати до потреб покупців: працюємо від 8-ї ранку до 11-ї вечора, а гастроном на Соборній – навіть цілодобово.
Народні ціни – це наше основне, “золоте” правило. Подивіться і порівняйте, що написано на цінниках на овочі, м’ясні та молочні вироби, з тими, що на базарі і у найближчих магазинах, і ви переконаєтеся, що “Від і До” –дійсно, “народні” гастрономи.
Цю думку підтвердять і покупці. Ось що говорить жителька мікрорайону Північний пенсіонерка Любов Олексіївна ТКАЛЕНКО:
- Я дуже люблю наш гастроном на Шухевича. Відколи він відкрився, овочі, соки, сир беру тільки в ньому. Всю зиму купувала тут сухофрукти: курагу, родзинки. Ціни у “Від і До” нижчі, ніж на базарі, а якість продуктів дуже хороша, - адже вони зберігаються за всіма правилами, у холодильниках. У таку спеку, як сьогодні, приємно зайти у прохолодне приміщення магазину. Та й дівчатка-продавщиці завжди уважні, усміхнені.
А чому б їм не по
сміхатися, коли для працівників усіх трьох гастрономів мережі створені чудові умови праці: всюди чистота, взимку тепло, влітку – свіжий вітерець від кондиціонерів. Крім того, двічі за зміну – гаряче харчування за рахунок підприємства, справжні домашні страви, приготовлені на невеличких кухнях поруч із торговими залами.
До речі, Сергій КОЗИЦЬКИЙ, директор гастроному № 3 мережі “Від і До”, нещодавно отримав диплом за перше місце в обласному конкурсі “Молодий підприємець – 2006” у номінації “Великий та середній бізнес”.
- Ми робимо все від нас залежне, щоб покупець був задоволений. – запевнив пан Сергій у розмові з кореспондентом “РР”. - Сьогодні у нас акційні знижки на овочі й фрукти, які ми завозимо з Херсонщини, просто, як то кажуть, з лану - і до столу. Восени плануємо продавати зі знижками цитрусові.
Нам стає вже трошки тіснувато у старих стінах, отже, незабаром будемо розширювати торговельні площі. Найближчим часом плануємо добудувати приміщення гастроному, що навпроти пивзаводу.
Ми - молоде торговельне підприємство, і колектив у нас - молодіжний. Тому й прагнемо працювати по-сучасному, шукаємо нові підходи до торгівлі. А допомагають нам у цьому самі покупці: ми завжди прислуховуємося до їхніх побажань щодо наповнення прилавків, цін, викладки товару.
27.07.2006 | Валентина ЗАХАРОВА |
Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. На головну сторінку |