Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №660 від 12.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Одразу п’ятеро людей отруїлися ягодами на Коречинні

Міліціонери, які опитували родину, що потрапила на лікарняні ліжка з діагнозом харчове отруєння, в один голос стверджують, що смакували того дня полуницею, вирощеною на власному городі. Наразі стан господині сім’ї, її трьох дітей та 81–річної бабусі задовільний.

У Дубровицькому районі затримали браконьєра з дичиною

Про постріли в урочищі “Рани” та осіб, які займаються незаконним полюванням поблизу с. Людинь, що на Дубровиччині, до міліції 7 червня о 10.30 повідомив керуючий місцевим мисливським господарством.

Працівники міліції оперативно затримали зловмисника та встановили, що незаконним полюванням займався непрацюючий 36-річний Олександр із с.Озерськ. У чоловіка правоохоронці вилучили незареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю ІЖ-18, 5 набоїв 12 калібру, ніж та близько 50 кілограмів м’яса лося. Подію зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за частиною 1 статті 248 Кримінального кодексу України. У таких випадках порушник отримує покарання у вигляді штрафу до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі терміном до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Посмакувати елітним коньяком не встиг

Працівники Управління державної служби охорони затримали та доставили до міського відділу міліції Рівного чоловіка, який поцупив пляшку елітного коньяку в одному із супермаркетів Рівного, розташованого по вулиці Київській у Рівному. Стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) КК України.

З кладовища викрали… комп’ютерну техніку

Житель Костополя, 23-річний Михайло, наприкінці травня повідомив на лінію 102 про те, що невідомі особи з підсобного приміщення, розташованого на території Костопільського кладовища, викрали два системні блоки. Працівники міліції на місці події зафіксували факт крадіжки та встановили, що зловмисники винесли техніку через вік­но. Відомості внесли до ЄРДР за частиною 3 статті 185 КК України.

Розтрощити банкомат не вдалося

У Рівному по вулиці Соборній місцевий житель Олександр 1997 року народження намагався пошкодити банкомат, та на заваді хулігану стали працівники охорони. 17-річного підлітка затримали на місці події та доставили до Рівненського МВ для з’ясування причин поведінки хлопця. На Олександра складено адміністративний протокол.

Міліціонери встановили, що крадіжку грошей у сумі 2877 гривень з банківського рахунку, що належать жителю м. Сарни 59–річному Олександру, скоїла місцева 36-річна Ольга. Нагадаємо, що подія мала місце наприкінці квітня, та працівники міліції вже через місяць розшукали й встановили причетну до крадіжки особу. По відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) КК України триває досудове розслідування.

12.06.2014Кримінальну хроніку підготувала Світлана Лисенко



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2014p. 
На головну сторінку