|
№660 від 12.06.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Приготування: полуницю помити, очистити від плодоніжки. Подрібнити в блендері до пюреподібного стану. Полуничне пюре пропустити через дрібне сито. В окрему каструлю налити холодне чи тепле молоко/воду, додати манну крупу, перемішати. Слідом додати цукор. Все довести до кипіння і потім на малому вогні, періодично помішуючи, зварити густу кашу. Манну кашу відставити з вогню і трошки остудити. Додати полуничне пюре і все збити міксером. Збивати мус слід на найвищій швидкості протягом 10 хв., поки маса не стане пухкою і не посвітлішає. Охолоджений до кімнатної температури мус розлити в склянки, креманки чи інший десертний посуд, за бажанням прикрасити полуницею та листочком м’яти і поставити в холодильник на 1-2 год.