Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №661 від 19.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Полуничне різотто

Полуничне різотто

Інградієти: рис, молоко, вершки 10% (в 3 р. менше ніж молока), масло вершкове, полуниця, цукор, лимонна цедра.

Приготування: для приготування потрібні формочки (якщо готувати порційно), або ж більшу ємність - жаростійку, адже страву потрібно запікати. На дно формочки або ж більшої форми насипаємо рис для різотто, саме такого сорту рис нам потрібен для гарної консистенції нашої страви (оскільки цей рис має більше крохмалю, то при приготуванні він буде більш шовковистим, м’яким ), але треба пам’ятати, що рис при варці збільшується в 3 рази. Далі додаємо цедру лимона, заливаємо рис молоком, додаємо трішки вершків, трішки масла і ставимо в духовку на 1750С на 45хв. За цей час готуємо полуницю. На пательню висипаємо ягоди, коли пустять сік, додаємо цукор, хай утвориться солодкий сироп (орієнтовно 5-7 хв). Відставляємо. Коли рис буде майже готовий (десь за 40 хв., готуючи, доливаємо ще молока, за необхідностю) полити його полуничним сиропом і поставити ще на 5 хв. в духовку.
19.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 19.06.2014p. 
На головну сторінку